Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

NBA basketball

NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Bayern München 2.50
Real Madrid 3.60
Chelsea 5.00
Tennis: Barcelona Open

Tennis: Barcelona Open

Verdens bedste mandlige tennisspillere mødes i øjeblikket i Barcelona Open. I næste runde møder Santiago Giraldo grusspecialisten Fabio Fognini. Hvem tror du på? Se odds og spil på alle dine favoritter her.


FA Cup: Arsenal vs Hull

FA Cup: Arsenal vs Hull

Gå få måneder tilbage, og Arsenal lå nummer 1 i PL. Nu kan Gunners svært selv afgøre, om holdet vil ende i top4. Sæsonens redning kan være FA Cup-finalen, hvor man møder Hull. Hvem vinder trofæet på Wembley?


NHL ishockey

NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


NBA basketball

Tilføj spænding til foråret. NBA- sæsonen er i sving...

Champions League

Der er trukket lod til semifinalerne i CL. Hvem vinder i år?...

Tennis: Barcelona Open

Spil hos Ladbrokes på tennisturneringen Barcelona Open...


Lugi HF vs IK Sävehof

Spil hos Ladbrokes nu på svensk håndbold playoff...

FA Cup: Arsenal vs Hull

Kan sejr i FA Cup redde sæsonen for Arsene's Arsenal?...

NHL ishockey

Kan danskerne præge NHL-ligaen i stigende grad?...

Kommende fodboldhøjdepunkter
Upcoming Tennis Highlights
VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00
Cricket hos Ladbrokes

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball hos Ladbrokes

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Håndbold hos Ladbrokes

Mange håndboldligaer rundt omkring i Europa er ved at gå ind i sin altafgørende fase, og Ladbrokes er naturligvis altid klar på sidelinien med odds, når der spilles spændende kampe - uanset, hvor de spilles.


Boksning hos Ladbrokes

Tyson Fury, Carl Froch og Floyd Mayweather er blot nogle af de store navne, som du kan spille på hos Ladbrokes. Og foråret er fyldt med flere spændende opgør, så prøv fx. kombinationsspil med flere kampe nu.


Mixed Martial Arts

De er gode til at fighte i Mixed Martial Arts, som bestemt er en groende sportsgren over hele verden. Har du en idé omkring de kommende opgør? Spil nu hos os, og få masser af spænding.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.