Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Tennis Paribas Masters

Tennis Paribas Masters

Nogle af verdens bedste mandlige tennisspillere mødes i øjeblikket i BNP Paribas Masters, hvor der er mange spændende opgør på programmet. Husk, at vi tilbyder odds på kampene både før og live, mens de spilles.


NFL amerikansk fodbold

NFL amerikansk fodbold

Den amerikanske fodboldsæson er godt i gang, og du kan nu spille på de kommende opgør i NFL hos Ladbrokes. Hvilke hold har givet dig et godt og mindre godt indtryk her midtvejs i den regulære sæson?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Håndbold

Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Tennis Paribas Masters

Der er herretennis fra BNP Paribas Masters hos Ladbrokes nu...

NFL amerikansk fodbold

Hvem vinder mon de kommende kampe i amerikansk NFL?...


Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

F1 USA Grand Prix

Hvem vinder mon det amerikanske F1 Grand Prix?...

Håndbold

Spil hos Ladbrokes på håndbold fra forskellige ligaer...

Engelsk fodbold
Italiensk fodbold
Tennishøjdepunkter
NFL amerikansk fodbold
NHL ishockey

NHL-sæsonen er igen over os, og det bliver spændende at se, hvordan de danske spillere klarer sig i denne sæson, og om hold som Bruins, Blackhawks og Kings kan indfri de i forvejen tårnhøje forventninger til dem.


Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Tennis Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.50
Frankrig 2.62
Cykling TDF

Sommeren 2014 er forlængst forbi, og Ladbrokes er naturligvis allerede ude med odds på, hvem der vinder Tour de France næste år. Umiddelbart kunne det godt ligne en sejr til Christopher Froome eller Alberto Contador.


Alberto Contador 3.50
Nairo Quintana 3.50
Christopher Froome 3.75
Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i 2015, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.