Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


CL Juventus vs Real Madrid

CL Juventus vs Real Madrid

Juve er ligesom Real en sværvægter i CL, men de nuværende turneringsmestre kunne vel ikke have fået en bedre lodtrækning. Får Kongeklubben eller Den Gamle Dame det bedste udgangspunkt?


CL freebet tilbud

CL freebet tilbud

Spil op til 250 kr. på 1. målscorer eller ciffertips på Juve-Real. Hvis dit bet er forkert, og kampen ender 0-0, får du et tilsvarende freebet til Barca-Bayern i morgen! Klik her for regler og betingelser.


CL Barcelona vs Bayern

CL Barcelona vs Bayern

Nogle vil mene, at dette er den moralske finale i dette års Champions League, hvor der er lagt op til fodbold af fineste kaliber, når Bayern er på besøg hos Barcelona. Hvordan ender 1. semifinale?


Tennis Mutua Madrid Open

Tennis Mutua Madrid Open

Før det snart går løs med French Open, så er der masser af spændende tennis på grus, når de bedste spillere på både herresiden og damesiden mødes i Mutua Madrid Open. Hvem vinder de næste kampe?


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

CL Juventus vs Real Madrid

Har Juventus mon en chance i CL mod Real Madrid?...

CL freebet tilbud

Få freebet, hvis bet tabes, og Juve vs Real ender 0-0...


CL Barcelona vs Bayern

Bayern München gæster Barca i CL semifinalen...

Tennis Mutua Madrid Open

Spændende tennis fra Mutua Madrid Open i øjeblikket...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Champions League-fodbold
Europa League-fodbold
Dansk fodbold
Tennishøjdepunkter
VM ishockey
EL Napoli vs Dnipro

Der er italiensk islæt i begge semifinaler i Europa League, og Napoli synes at have den største chance for samlet at gå videre til finalen. Kan Maradona's tidligere klub få en sejr hjemme mod Dnipro?


EL Sevilla vs Fiorentina

Sidste års EL-vindere, Sevilla, er nu kommet til denne sæsons semifinale, hvor italienske Fiorentina venter. Det angrebsivrige spanske mandskab er ikke et kedeligt bekendtskab. Kommer der masser af mål?


Dansk politik

Der skal være folketingsvalg inden for de kommende måneder, og Ladbrokes er naturligvis klar med odds på kommende statsminister, stemmedeltagelse samt procentdel af stemmer for de enkelte partier.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i maj, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


NBA basketball

Antallet af opgør i amerikansk NBA basketball, hvor man nu er nået til de spændende playoff-kampe, kan variere hver dag, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu.


NHL ishockey

Playoffs er i gang i den amerikanske NHL-liga, hvor der er ishockey stort set hver eneste nat i øjeblikket. Antallet af kampe kan variere, så klik på banneret, for at se de kommende opgør.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.