Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Toray Pan Pacific Open

Toray Pan Pacific Open

Selvom der ikke er flere Grand Slam-turneringer i år, så er der stadig masser af kvalitetstennis at spille på hos Ladbrokes. Prøv fx. dametennis fra Toray Pan Pacific Open, hvor mange store navne er med.


Spansk La Liga

Spansk La Liga

2 nederlag i 3 kampe er ikke foreneligt med Real Madrid's ambitioner i La Liga. Der skal derfor 3 point på kontoen ude mod Deportivo La Coruna, som for efterhånden en del år siden tilhørte eliten i spansk fodbold.


Italiensk Serie A

Italiensk Serie A

Milan mod Juventus er en klassisk lækkerbidsken i italiensk fodbold, så der er noget at se frem til lørdag aften. Mestrene er naturligt favoritter, men omvendt er det de færreste hold, som kan besejre hjemmeholdet i Milano.


Aston Villa vs Arsenal

Aston Villa vs Arsenal

Arsenal tabte tirsdag hos Dortmund i Champions League, og skal hurtigst muligt komme den kamp i glemmebogen og komme videre i Premier League mod Aston Villa, som omvendt har haft bedste åbning på en sæson længe.


+101
Aston Villa 4.50
Uafgjort 3.75
Arsenal 1.80
Tysk Bundesliga

Tysk Bundesliga

Det er sjældent, at man kan få så højt et odds på Hamburg på hjemmebane i Bundesligaen, men nordtyskerne er i krise, mens mestrene Bayern München er i hopla. Går det "efter planen", eller kan hjemmeholdet sejre?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Toray Pan Pacific Open

Spændende dame- tennis fra Toray Pan Pacific Open 2014...

Spansk La Liga

3 point af 9 mulige er ikke hverdagskost for Real Madrid...


Italiensk Serie A

Klassisk møde i det italienske, når Juve besøger AC Milan...

Aston Villa vs Arsenal

Kan Arsenal komme op på hesten igen mod Aston Villa?...

Tysk Bundesliga

Har Hamburg en chance mod stærke Bayern München?...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
International fodbold
NFL amerikansk fodbold
Dansk håndbold
City vs Chelsea

City og Chelsea er af mange set til at blive 1er og 2er i Premier League, og mødes nu i Manchester. Ingen af holdene fandt dog vej til at hente 3 point i midtugen i Champions League. Hvordan ender opgøret søndag aften?


+92
Manchester City 2.37
Uafgjort 3.40
Chelsea 3.00
Dansk Superliga

Rundens kamp i Superligaen må uden tvivl være FCK mod Brøndby i Parken, selvom begge hold kun er at finde i midten af rækken. Faktisk har begge mandskaber tabt 3 af sæsonens hidtidige 7 kampe. Bliver der en vinder?


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt i gang igen. Efter VM i Brasilien blev der handlet på livet løs på kryds og tværs. Kan nogle af nyindkøbene gøre et særligt indtryk i den nye sæson?


Amerikansk fodbold

Ventetiden for fans af NFL har været lang, men nu er den amerikanske fodboldsæson endelig kommet i gang igen. Du kan nu spille på de kommende opgør i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i preseason?


Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Nicki Pedersen har stadig chancen for at vinde speedway World Championship. Lykkes missionen mon, eller vinder favoritten Greg Hancock?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.