Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


AFC Asian Cup

AFC Asian Cup

Med en 2-0 sejr over Irak, så er Sydkorea klar til finalen i Asian Cup, hvor man skal møde enten Australien eller De Forenede Arabiske Emirater. Det vil være en overraskelse, hvis sidstnævnte går videre.


Australian Open dametennis

Australian Open dametennis

Caroline Wozniacki røg ud til skarpe Victoria Azarenka, som siden røg ud til Dominika Cibulková. I kvartfinalen skal slovakken møde Serena Williams. Søster Venus Williams er også med i kvartfinalerne.


Australian Open herretennis

Australian Open herretennis

Federer's overraskende exit gjorde det bestemt nemmere for alle at vinde. Hvis man kigger på de resterende spillere i turneringen, så kan alle på en god dag slå alle. Hvem går videre til semifinalerne?


Engelsk Carling Cup

Engelsk Carling Cup

I den engelske Carling Cup er det semifinaletid. I 1. kamp spillede Chelsea og Liverpool 1-1, mens Tottenham slog Sheffield 1-0 i London. Kan United overraske, og hvilke 2 hold mødes i finalen på Wembley?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

AFC Asian Cup

Sydkorea har nået finalen i Asian Cup. Hvem møder man?...

Australian Open dametennis

Det er kvartfinaletid ved dameturneringen i Australian Open...


Australian Open herretennis

Det er også blevet kvartfinaletid for mændene tilbage...

Engelsk Carling Cup

4 hold er tilbage i Carling Cup. Hvilke 2 mødes i finalen?...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Engelsk fodbold
AFC Asian Cup-fodbold
African Nations Cup-fodbold
Tennis Australian Open
Super Bowl XLIX

Finalisterne til dette års Super Bowl er fundet, og bedømt ud fra vores oddssættere, så bliver det et rigtig tæt opgør imellem New England Patriots og de nuværende mestre Seattle Seahawks. Hvem vinder titlen?


Basketball

NBA-sæsonen er godt i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Boksning

Chris Eubank Jr og Tyson Fury er nogle af de interessante navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Champions League

Lodtrækningen til knald-eller-fald kampene i Champions League har ført til nogle store kampe i foråret, herunder PSG's møde med Mourinho's Chelsea og Manchester City's brag med de tidligere vindere FC Barcelona.


Europa League

AaB's modstander i 1/16-delsfinalerne i Europa League, Club Brugge, har ikke just været de danske holds kop te. Først tabte Brøndby samlet 0-5 i EL-kvalifikation, og senere vandt belgierne gruppen, som FC København var i.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.