Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Champions League

Champions League

Der er sprød Champions League-fodbold igen i den sidste uge i november, hvor der er lagt op til spænding omkring, hvem der går videre fra grupperne. For nogle af de pointfattige hold er det ved at være sidste udkald.


CL gruppe A

CL gruppe A

De spanske mestre fra Atletico Madrid tager imod græske Olympiakos i aften, og med sejr er man sikre på at gå videre fra CL gruppe A. I gruppens anden kamp skal Malmø bide skeer med italienske Juventus.


NFL amerikansk fodbold

NFL amerikansk fodbold

Den amerikanske fodboldsæson er godt i gang, og du kan nu spille på de kommende opgør i NFL hos Ladbrokes. Hvilke hold har givet dig et godt og mindre godt indtryk her midtvejs i den regulære sæson?


NHL ishockey

NHL ishockey

NHL-sæsonen er igen over os, og det bliver spændende at se, hvordan de danske spillere klarer sig i denne sæson, og om hold som Bruins, Blackhawks og Kings kan indfri de i forvejen tårnhøje forventninger til dem.


Vintersport

Vintersport

Som altid har Ladbrokes et stort udbud af odds på et hav af sportsgrene imellem himmel og jord, herunder også vintersport. Du kan fx. spille på, hvem du tror vinder den alpine World Cup hos både mændene og kvinderne.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Champions League

Sidste udkald for de pointtørstige hold i CL-grupperne...

CL gruppe A

Sikrer Atletico sig endegyldigt videre avancement?...


NFL amerikansk fodbold

Hvem vinder mon de kommende kampe i amerikansk NFL?...

NHL ishockey

Ishockey fra NHL er igen på tapetet. Spil med hos Ladbrokes...

Vintersport

Hvem vinder mon World Cuppen for mænd og kvinder?...

Champions League i aften
Europa League torsdag, tidligt
Europa League torsdag, sent
NBA basketball
NFL amerikansk fodbold
Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


Formel 1

I suveræn stil vandt Lewis Hamilton sæsonens sidste Formel 1-løb i Abu Dhabi, og sikrede sig VM-titlen for 2. gang i karrieren. Det bliver spændende at se, om Nico Rosberg kan udfordre ham mere i næste sæson.


L Hamilton 1.80
N Rosberg 3.25
F Alonso 11.00
Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Engelsk Carling Cup

I den engelske Carling Cup er der nu kun 8 hold tilbage, og som altid tilbyder Ladbrokes odds på vinderen. Det er før set, at nogle af holdene fra de lavere rækker ofte kan nå rigtig langt i turneringen.


Mixed Martial Arts

De er gode til at fighte i Mixed Martial Arts, som bestemt er en groende sportsgren over hele verden. Har du en idé omkring de kommende opgør? Spil nu hos os, og få masser af spænding.


Basketball

NBA-sæsonen er endelig kommet i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.