Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Endnu højere odds

Endnu højere odds

Husk, at du ofte kan finde forbedrede odds på udvalgte fodboldkampe hos Ladbrokes. Klik blot på banneret, for at finde torsdagens tilbud. Prøv fx. triplen med FCK, Juventus og Sporting Lissabon.


Flere specials til dig

Flere specials til dig

Weekenden lurer om hjørnet, og vi tilbyder naturligvis specials på dagens fodboldkampe - klik blot på banneret. Prøv fx. doublen, hvor både Carlos Tevez og Mario Gomez skal score i aftenens opgør.


Juventus vs Fiorentina

Juventus vs Fiorentina

Det er semifinaletid i den italienske Coppa Italia i aften, når Juventus tager imod Fiorentina i Torino i det første opgør af 2. Den samlede vinder over de 2 kampe skal møde Lazio eller Napoli i finalen.


Dansk pokalfodbold

Dansk pokalfodbold

Efter de 2 første kvartfinaler i går, hvor Sønderjyske og Vestsjælland gik videre, så tager FCK imod Randers i dagens tidlige kvartfinale, mens Esbjerg møder AaB i den sene. Hvilke hold når semifinalerne?


Viborg vs Holstebro

Viborg vs Holstebro

I den danske damehåndboldliga i aften tager Viborg imod Team Tvis Holstebro. Domkirkebyens stolthed er præget af skader og sygdom, og har også Champions League at tænke på. Hvem vinder opgøret?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Endnu højere odds

Som sædvanligt er der højere odds på udvalgte kampe...

Flere specials til dig

Flere spændende specials til dig her på denne torsdag...


Juventus vs Fiorentina

Juve tager imod Fiorentina i Coppa Italia denne aften...

Dansk pokalfodbold

Torsdagen byder på sidste 2 kvartfinaler i landspokalen...

Viborg vs Holstebro

Kan Holstebro mon lukrere på Viborg's skader i håndbold?...

Torsdagens cupfodbold
Dansk Superliga-fodbold
Engelsk fodbold
Tennishøjdepunkter
Basketballhøjdepunkter
Coupe de France

Efter PSG i går gik videre til semifinalerne i den franske cup på bekostning af Monaco, så er der 2 kvartfinaler i aften, hvor Brest tager imod Auxerre, mens Guingamp gæster Concarneau. Hvem går videre?


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


NBA basketball

Antallet af kampe i amerikansk NBA basketball hver nat kan variere, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu. Prøv fx. bets på over/under point i både kampe og quarters.


Managerspecial

En Premier League-sæson foregår sjældent uden, at der forekommer ændringer på nogle af trænerposterne, og denne sæson har ikke været undtagelsen. Hvem bliver den næste PL-manager, som forlader jobbet?


Champions League

Knald-eller-fald kampene i Champions League har været fyldt med både forventede resultater og overraskelser indtil nu. Kan PSG fx. slå Chelsea samlet? Og har Arsenal blot en lille chance for at besejre Monaco?


Engelsk FA Cup

Med 3 mål i den sidste halve time vandt Manchester United 3-1 hos Preston, og blev dermed som det sidste hold klar til kvartfinalerne i FA Cuppen, hvor Arsenal venter på Old Trafford. Hvem vinder turneringen?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.