Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold

Ventetiden for fans af NFL har været lang, men nu er den amerikanske fodboldsæson endelig kommet i gang igen. Du kan nu spille på de kommende opgør i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i preseason?


CL: City vs Roma

CL: City vs Roma

Efter Roma sejrede solidt med 5-1 hjemme over CSKA, mens City tabte 0-1 hos Bayern på en sen scoring, så kan det pludselig se sort ud for englænderne i gruppe E, hvis man taber hjemme til italienerne. Hvem vinder?


+124
Manchester City 1.70
Uafgjort 4.00
Roma 5.00
CL: PSG vs Barca

CL: PSG vs Barca

PSG mod Barca - så bliver det ikke meget bedre, når 2. runde afvikles i den fornemste klubturnering af dem alle! I 1. runde sejrede Barca snævert over Apoel, mens pariserne hentede 1-1 hos Ajax. Hvordan ender opgøret?


+124
Paris Saint-Germain 3.80
Uafgjort 3.60
Barcelona 1.95
CL: gruppe G

CL: gruppe G

På trods af, at Chelsea på papiret er i en nem gruppe G, så står alle hold helt lige i gruppen efter 1. runde, idet de første opgør begge endte 1-1. I 2. runde gæster Maribor tyske Schalke, mens londonerne gæster Lissabon.


CL: gruppe H

CL: gruppe H

FC Porto og Shakhtar Donetsk er vanlige CL-deltagere, og særligt portugiserne kom godt i gang med hele 6-0 hjemme over Bate Borisov, mens ukrainerne hentede 0-0 hos stærke Bilbao. Hvordan går det i 2. runde?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Amerikansk fodbold

Så er sæsonen endelig i gang med amerikansk fodbold...

CL: City vs Roma

Yderst spændende opgør i Champions League gruppe E...


CL: PSG vs Barca

2 hold, der kan gå hele vejen, mødes i Paris i gruppe F...

CL: gruppe G

Det er helt lige i CL gruppe G før anden runde tirsdag aften...

CL: gruppe H

Hvem går videre fra CL gruppe H? Spil med hos Ladbrokes...

Engelsk fodbold
Champions League tirsdag
Champions League onsdag
Major League Baseball
Champions League

1. runde i gruppespillet er spillet, og ikke overraskende var der mange af de store favorithold, som sejrede. Fik du en fornemmelse af, hvem der har en reel mulighed for at vinde den prestigefyldte titel i denne sæson?


Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


F1 japansk Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, 7. pladser i Østrig og England, samt 9. pladser i Malaysia, Canada og Tyskland for Kevin Magnussen. Kan det danske talent overraske i Japan?


+18
L. Hamilton 1.72
N. Rosberg 3.25
D. Ricciardo 10.00
Europa League

HJK Helsinki parkerede bussen, men det lykkedes dog FCK at vinde 2-0. Omvendt fik AaB smæk hos Steaua, som på 22 minutter i 2. halvleg scorede 6 gange. Hvordan går det de danske hold videre i Europa League?


Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.44
Frankrig 2.62
S
Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.