Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


US Open herretennis

US Open herretennis

Med Nadals afbud er chancen steget for, at Djokovic eller formstærke Federer kan vinde US Open. Men Murray eller Wawrinka skal ikke afskrives, ligesom Dimitrov og Tsonga også kan nå langt. Hvem vinder turneringen?


US Open dametennis

US Open dametennis

Caroline Wozniacki's veninde, Serena Williams, er endnu engang spilleren, som er favorit i damesingle, og som alle gerne vil slå. Kan den hårdtslående amerikaner indfri de konstant høje forventninger i The Big Apple?


Golf Ryder Cup

Golf Ryder Cup

Stemningen var elektrisk for 2 år siden, da Europa i den grad kom fra baghjul og sikrede sig Ryder Cup-trofæet til sidst med sejr over USA. Hvem kommer på holdene denne gang? Og hvem vinder trofæet anno 2014?


Major League Baseball

Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor LA Angels og Baltimore har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Tsonga vs Nedovyesov

Tændte Tsonga skal nu møde et ukendt blad i US Open...

US Open herretennis

Spændende, hvem på herresiden vil vinde i New York...


US Open dametennis

Det er Serena imod alle de andre igen- igen i US Open...

Golf Ryder Cup

Kan Europa mon triumfere ligesom sidst i Ryder Cup?...

Major League Baseball

Masser af baseball at spille på ligenu fra The Major League...

Engelsk fodbold
US Open, herretennis
US Open, dametennis
Amerikansk fodbold

For fans af NFL, så kan sommeren ikke gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen om kort tid. Du kan dog allerede nu spille på NFL Preseason, som måske kan give et fingerpeg om den kommende sæson.


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er endelig i gang. Siden VM i Brasilien er der blevet handlet på livet løs på kryds og tværs. Kan nogle af nyindkøbene gøre et særligt indtryk i den nye sæson?


Spansk La Liga

Med tilgangen af Luiz Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Diego Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i James Rodríguez har fået en lovende stjerne i den nye sæson.


Tysk Bundesliga

Med Tysklands triumf ved VM-slutrunden i Brasilien er der kommet endnu mere fokus på Bundesligaen i denne sæson, hvor Bayern planmæssigt kom godt fra land i premieren. Har Schalke en chance i weekendens opgør?


Boksning hos Ladbrokes

Wladimir Klitschko og Carl Frampton er blot nogle af navnene, som du kan spille på hos Ladbrokes i boksningens verden, hvor sommeren og sensommeren tilbyder flere spændende opgør på programmet.


MMA hos Ladbrokes

De er gode til at fighte i Mixed Martial Arts, som bestemt er en groende sportsgren over hele verden. Har du en idé omkring de kommende opgør? Spil nu hos os, og få masser af spænding.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.