Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 500 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: FB500


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Betbundter til den nye sæson

Betbundter til den nye sæson

Udover daglige specials, så har vi naturligvis også specials, der rækker ind i den nye fodboldsæson i de forskellige ligaer. Prøv bundterne med ligavindere, oprykkere og nedrykkere.


Wimbledon herretennis

Wimbledon herretennis

Wimbledon tennisturneringen er i gang, og på herresiden er der vel reelt kun få spillere, der kan gå hele vejen. Husk, at vi tilbyder odds på samtlige kampe i turneringen, både før og live.


Wimbledon dametennis

Wimbledon dametennis

Modsat hos herrerne, så er der formentlig flere på damesiden, som kan vinde singletitlen. Hvis Serena Williams og Petra Kvitova taber på et tidspunkt, så er der pludselig mange om budet. Hvem vinder?


Wimbledon dametennis

Wimbledon dametennis

Caroline Wozniacki var tæt på at smide 2. sæt væk imod Denisa Allertova i den seneste kamp, men vandt dog i tiebreak. Næste udfordring hedder Camila Giorgi. Kan den danske darling gå videre?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes nu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Betbundter til den nye sæson

Vi har masser af betbundter til dig til den nye sæson...


Wimbledon herretennis

Hvilke spillere kan gå hele vejen på herresiden i år?...

Wimbledon dametennis

Kommer der en ny vinder i damesingle i årets Wimbledon?...

Wimbledon dametennis

Caroline Wozniacki møder Camila Giorgi i London...

Fodboldhøjdepunkter
Wimbledon, dametennis
Wimbledon, herretennis
Cykling Tour de France

Det er endelig blivet sommer, og det er traditionen tro lig med cykelløbet Tour de France. Umiddelbart kunne det godt ligne en sejr til Froome i årets løb. Hvem er din personlige favorit?


VM i damefodbold

Det er blevet tid for finalen ved VM i damefodbold, hvor USA's kvinder er pæn favorit imod Japan, som havde heldet på sin side i semifinalen mod England. Hvilket land løfter trofæet i årets turnering?


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.