Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Wigan vs Ipswich

Wigan vs Ipswich

På trods at, at Wigan ligger nummer 17 i den engelske Championship, mens Ipswich ligger nummer 12, så kan hjemmeholdet overhale udeholdet i tabellen med en sejr i aften. Hvem vinder opgøret?


Engelsk Carling Cup

Engelsk Carling Cup

Den engelske Carling Cup er i gang igen med kampe tirsdag/onsdag, og som altid tilbyder Ladbrokes odds på opgørene. Det er før set, at nogle af holdene fra de lavere rækker ofte kan nå rigtig langt i turneringen.


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt i gang igen. Efter VM i Brasilien blev der handlet på livet løs på kryds og tværs. Kan nogle af nyindkøbene gøre et særligt indtryk i den nye sæson?


Amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold

Ventetiden for fans af NFL har været lang, men nu er den amerikanske fodboldsæson endelig kommet i gang igen. Du kan nu spille på de kommende opgør i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i preseason?


Basketball

Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Wigan vs Ipswich

Enkelt kamp at spille på i League Cham- pionship i aften...

Engelsk Carling Cup

Spændende engelsk Carling Cup er på menukortet til dig...


Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Amerikansk fodbold

Så er sæsonen endelig i gang med amerikansk fodbold...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

Engelsk fodbold
International fodbold
NFL amerikansk fodbold
Skandinavisk håndbold
Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Nicki Pedersen har stadig chancen for at vinde speedway World Championship. Lykkes missionen mon, eller vinder favoritten Greg Hancock?


Golf Ryder Cup

Stemningen var elektrisk for 2 år siden, da Europa i den grad kom fra baghjul og sikrede sig Ryder Cup-trofæet til sidst med sejr over USA. Hvem vinder trofæet anno 2014? Og kan Thomas Bjørn få afgørende betydning?


+9
Europa 1.66
USA 2.62
Uafgjort 11.00
Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.40
Frankrig 2.75
S
Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor LA Angels og Baltimore har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.