Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Spansk Copa Del Rey

Spansk Copa Del Rey

Mestalla i Valencia lægger græs til guf for fodboldelskere, når årets finale i Copa Del Rey spilles onsdag aften. Barcelona møder Real Madrid, og vi tilbyder naturligvis et hav af odds på denne spanske perle. Bet med nu.


+175
Barcelona 2.37
Uafgjort 3.60
Real Madrid 2.75
Dansk Superliga

Dansk Superliga

Med kun 8 kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


Italiensk Serie A

Italiensk Serie A

Med 5 runder tilbage i Serie A bliver det svært for nogen at hente Juventus, og hvis tingene flasker sig kan Den Gamle Dame snart blive mester. Næste opgave er hjemme vs Bologna, som kæmper for at undgå nedrykning.


Premier League

Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


Håndbold hos Ladbrokes

Håndbold hos Ladbrokes

Mange håndboldligaer rundt omkring i Europa er ved at gå ind i sin altafgørende fase, og Ladbrokes er naturligvis altid klar på sidelinien med odds, når der spilles spændende kampe - uanset, hvor de spilles.


Spansk Copa Del Rey

Årets finale i Copa Del Rey er samtidig en El Clásico...

Dansk Superliga

En ret uforudsigelig sæson i Superligaen på vej til klimaks...

Formel 1 motorsport

Hvem vinder F1s Grand Prix i Kina? Spil hos Ladbrokes...


Italiensk Serie A

Kan nogen hente Den Gamle Dame med 5 opgør igen?...

Premier League

Spil på engelsk Premier League hos Ladbrokes lige nu...

Håndbold hos Ladbrokes

Ladbrokes tilbyder altid odds på det bedste håndbold...

Fodboldhøjdepunkter
Spansk fodbold
Engelsk fodbold
CL & EL semifinaler, 1. kamp
Håndboldhøjdepunkter
Hull vs Arsenal

På trods af, at Gunners gik i FA Cup-finalen vs Hull, så har det ikke kørt på det seneste. Hvis Wengers mandskab vil ende i top4, så skal holdet slå samme Hull i PL, der kun har en mikroskopisk risiko for nedrykning.


+121
Hull 4.75
Uafgjort 3.60
Arsenal 1.75
NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


Boksning hos Ladbrokes

Tyson Fury, Carl Froch og Floyd Mayweather er blot nogle af de store navne, som du kan spille på hos Ladbrokes. Og foråret er fyldt med flere spændende opgør, så prøv fx. kombinationsspil med flere kampe nu.


Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


+2
Bayern München 2.50
Real Madrid 3.60
Chelsea 5.00
NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Mixed Martial Arts

De er gode til at fighte i Mixed Martial Arts, som bestemt er en groende sportsgren over hele verden. Har du en idé omkring de kommende opgør? Spil nu hos os, og få masser af spænding.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.