Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Dansk Superliga

Dansk Superliga

FCM synes på vej mod titlen, mens FCV og Silkeborg pt. synes at rykke ned. Rundens mest spændende opgør må være Randers hjemme imod FCK. Kan hjemmeholdet hente ind på de mangefoldige mestre?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Søndag tager Arsenal imod Chelsea i Premier League. Med et 10 point forspring for Mourinho's førende mandskab ned til Gunners på 2. pladsen, så skal Wenger og Co. vinde for at holde titeldrømmen i live.


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Tysk Bundesliga

Tysk Bundesliga

Sæsonen har hidtil været en succes for begge mandskaber, før Wolfsburg gæster Gladbach. Ser man bort fra Bayern, så har udeholdet ligaens bedste angreb, mens hjemmeholdet har det bedste forsvar. Hvem vinder?


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Dansk Superliga

Det er tid for den 26. spillerunde i den danske Superliga...

Engelsk Premier League

London-brag denne søndag, når Arsenal møder Chelsea...


Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Tysk Bundesliga

Wolfsburg er på besøg hos Gladbach i Bundesligaen...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i 2015, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.