Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Tennis hos Ladbrokes

Tennis hos Ladbrokes

Efter French Open og Wimbledon, så hedder den næste Grand Slam-turnering US Open, som starter snart. Indtil da er der dog masser af tennis at spille på i flere forskellige turneringer.


Golf Ryder Cup

Golf Ryder Cup

Stemningen var elektrisk for 2 år siden, da Europa i den grad kom fra baghjul og sikrede sig Ryder Cup-trofæet til sidst med sejr over USA. Hvem kommer på holdene denne gang? Og hvem vinder trofæet anno 2014?


Panathinaikos vs FCM

Panathinaikos vs FCM

Der venter FCM en hård opgave, når holdet møder Panathinaikos i kvalifikationen til Europa League. Hjemmeholdet er vant til europæisk fodbold, og ulvene kan forvente en græsk heksekedel uden lige.


EL-kvalifikation

EL-kvalifikation

Efter Champions League kvalifikationsfodbold tirsdag og onsdag, er der endnu mere kvalifikationsfodbold fra Europa League at spille på torsdag, hvor tidligere CL-deltagere såsom PSV og Lyon er i aktion.


Amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold

For fans af NFL, så kan sommeren ikke gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen om kort tid. Du kan dog allerede nu spille på NFL Preseason, som måske kan give et fingerpeg om den kommende sæson.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Tennis hos Ladbrokes

Spil hos Ladbrokes på flere turneringer i tennisverdenen...

Golf Ryder Cup

Kan Europa mon triumfere ligesom sidst i Ryder Cup?...


Panathinaikos vs FCM

De midtjyske ulve skal møde græske Panathinaikos...

EL-kvalifikation

Masser af kampe i Europa League- kvalifikationen nu...

Amerikansk fodbold

Med augusts komme er det nu atter tid for NFL Preseason...

Dansk fodbold
Champions League-kvalifikation
Engelsk fodbold
Europa League-kvalifikation
Dametennis, Connecticut Open
Tysk Bundesliga

Med Tysklands triumf ved VM-slutrunden i Brasilien vil der utvivlsomt komme mere fokus på Bundesligaen i den nye sæson, hvor mesterkandidaten Bayern Munchen lægger ud mod Wolfsburg i premieren.


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er endelig i gang. Siden VM i Brasilien er der blevet handlet på livet løs på kryds og tværs. Kan nogle af nyindkøbene gøre et særligt indtryk i den nye sæson?


Spansk La Liga

Med tilgangen af Luiz Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Diego Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i James Rodríguez har fået en lovende stjerne før den nye sæson.


Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor LA Angels og Baltimore har været nogle af de bedste hold indtil videre.


F1 belgisk Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, 7. pladser i Østrig og England, samt 9. pladser i Malaysia, Canada og Tyskland for Kevin Magnussen. Kan det danske stortalent vinde i Belgien?


+27
L. Hamilton 1.80
N. Rosberg 2.87
D. Ricciardo 15.00
Boksning hos Ladbrokes

Wladimir Klitschko og Carl Frampton er blot nogle af navnene, som du kan spille på hos Ladbrokes i boksningens verden, hvor sommeren og sensommeren tilbyder flere spændende opgør på programmet.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.