Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes freebet

Ladbrokes freebet

Spil op til 100 kr. på en 1X2 double på Italien-England og Holland-Spanien, og modtag et tilsvarende freebet til et bet efter dit helt eget valg! Klik her for at se regler og betingelser.


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Italien vs England

Italien vs England

For både Italien og England var VM i fjor skuffende, da man ikke formåede at gå videre fra gruppen. Siden da har England imponeret, mens Italien senest hentede 2-2 i EM-kvalifikationen mod Bulgarien.


Holland vs Spanien

Holland vs Spanien

Venskabskampen imellem Holland og Spanien er samtidig en gentagelse af VM-finalen i 2010. Hjemmeholdet halter i EM-kvalifikationen, mens Spanien på nær én kamp har gjort rent bord. Hvem vinder braget?


Israel vs Belgien

Israel vs Belgien

Israel's nederlag til Wales i EM-kvalifikationsgruppe B var det første pointtab i gruppen, og nu gælder det en vigtig kamp mod gruppens på papiret stærkeste hold, Belgien. Kan man få 1 eller 3 point i aften?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes freebet

Spil på Italien-Eng- land og Holland-Spa- nien og få freebet...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...


Italien vs England

Italien tager imod England i venskabs- brag denne aften...

Holland vs Spanien

Spanien er på et venskabsbesøg hos Holland i aften...

Israel vs Belgien

Kan Israel få point mod Belgien efter nederlag til Wales?...

Venskabsfodbold
EM-kvalifikationsfodbold
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
20:45
7.50 4.33 1.45
+110
Dansk fodbold
Tennis Miami Open
Basketballhøjdepunkter
Tennis Miami Open

Vi er nået til uge 2 med spændende toptennis fra turneringen Miami Open, hvor der dystes på både herresiden og damesiden. Der er stadig masser af kampe at følge med i - hvem vinder de kommende opgør?


Arsenal vs Liverpool

Efter godter i midtugen, så er der klassisk brag i den engelske PL, når Arsenal tager imod Liverpool. Med 6 point forspring til Wenger og Co. med 8 runder igen, så skal Reds reelt vinde for at kunne nå top4.


Dortmund vs Bayern

Efter en dårlig sæsonstart, så er Dortmund begyndt at få flere point på kontoen, så nedrykning nu synes en saga blot. Nu gælder det mødet med Bayern, som senest overraskende tabte hjemme til Gladbach.


NBA basketball

Antallet af kampe i amerikansk NBA basketball hver nat kan variere, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu. Prøv fx. bets på over/under point i både kampe og quarters.


NHL ishockey

Ligesom i NBA basketball, så er der i øjeblikket masser af kvalitetshockey fra NHL. Udbuddet med antal kampe kan variere, så klik blot på banneret, for at se, hvilke opgør der spilles i den kommende nat.


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.