Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Premier League

Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


NBA basketball

NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Bayern München 2.50
Real Madrid 3.60
Chelsea 5.00
Golf: RBC Heritage

Golf: RBC Heritage

Efter spændende topgolf fra Augusta, så er turen kommet til RBC Heritage. Det er værd at bemærke, at turneringen meget ofte er blevet vundet af amerikanere, men ikke i 2012 og 2013. Kan en europæer mon vinde i år?


Monte Carlo Rolex Masters

Monte Carlo Rolex Masters

Verdens bedste mandlige tennisspillere mødes i øjeblikket i Monte Carlo Rolex Masters. Efter 8 års sejrsdominans af Rafael Nadal, slog Novak Djokovic spanieren i finalen i 2013. Hvem vinder grusturneringen i år?


Dansk Superliga

Dansk Superliga

Med kun få kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


Premier League

Spil på engelsk Premier League hos Ladbrokes lige nu...

NBA basketball

Tilføj spænding til foråret. NBA- sæsonen er i sving...

Champions League

Der er trukket lod til semifinalerne i CL. Hvem vinder i år?...


Golf: RBC Heritage

Hvem kan triumfere i golfturneringen RBC Heritage dette år?...

Monte Carlo Rolex Masters

Spil hos Ladbrokes på Monte Carlo Rolex Masters '14...

Dansk Superliga

En ret uforudsigelig sæson i Superligaen på vej til klimaks...

Engelsk fodbold
Spansk fodbold
CL & EL semifinaler, 1. kamp
Håndboldhøjdepunkter
Formel 1 motorsport

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien og en 9. plads i Malaysia for danske Kevin Magnussen. Kan stortalentet overraske i Kina og sejre foran Lewis Hamilton og de andre stjerner?


+27
L. Hamilton 1.72
N. Rosberg 2.87
S. Vettel 15.00
Italiensk Serie A

Med 5 runder tilbage i Serie A bliver det svært for nogen at hente Juventus, og hvis tingene flasker sig kan Den Gamle Dame snart blive mester. Næste opgave er hjemme vs Bologna, som kæmper for at undgå nedrykning.


Hull vs Arsenal

På trods af, at Gunners gik i FA Cup-finalen vs Hull, så har det ikke kørt på det seneste. Hvis Wengers mandskab vil ende i top4, så skal holdet slå samme Hull i PL, der kun har en mikroskopisk risiko for nedrykning.


+122
Hull 4.75
Uafgjort 3.60
Arsenal 1.80
Cricket hos Ladbrokes

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball hos Ladbrokes

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00

Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.