Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Skotsk referendum

Skotsk referendum

I forbindelse med, at skotterne går til valg omkring landets selvstændighed, så tilbyder Ladbrokes spændende markeder. Klik på Spil nu og derefter Andre, for at se alle oddsene, som vi tilbyder på denne politikspecial.


Toray Pan Pacific Open

Toray Pan Pacific Open

Selvom der ikke er flere Grand Slam-turneringer i år, så er der stadig masser af kvalitetstennis at spille på hos Ladbrokes. Prøv fx. dametennis fra Toray Pan Pacific Open, hvor mange store navne er med.


CL: Bayern vs City

CL: Bayern vs City

I sidste sæson var Bayern, City og CSKA også i CL gruppespil sammen. Læg dertil Roma, og man har en supergruppe, hvor de 2 førstnævnte nu mødes. Kan englænderne gentage sejren i München fra sæsonen 13/14?


+92
Bayern München 1.66
Uafgjort 4.00
Manchester City 5.00
CL: Ajax vs PSG

CL: Ajax vs PSG

I gruppe F skal PSG en tur til Amsterdam, hvor pariserne er klare favoritter imod de tidligere Champions League-vindere Ajax. Kan Zlatan Ibrahimovich endnu engang vise sine kvaliteter for stjerneholdet?


+89
Ajax 4.50
Uafgjort 3.75
Paris Saint-Germain 1.75
CL: Chelsea vs Schalke

CL: Chelsea vs Schalke

Set ud fra, hvilke grupper Chelsea kunne være havnet i, så har Mourinhos mandskab på papiret virkelig haft heldet med sig. Onsdag aften tager Costa og Co. imod Schalke i London. Er det lig med en komfortabel sejr?


+92
Chelsea 1.33
Uafgjort 5.00
Schalke 04 10.00
Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Skotsk referendum

Hvordan tror du, at Skotland stemmer om dets fremtid?...

Toray Pan Pacific Open

Spændende dame- tennis fra Toray Pan Pacific Open 2014...


CL: Bayern vs City

Der er gigantmøde i Champions League gruppe E onsdag...

CL: Ajax vs PSG

Kan Ibrahimovich vise sin målnæse igen i Amsterdam?...

CL: Chelsea vs Schalke

Smiler Mourinho stadig over at være havnet i gruppe G?...

Champions League, onsdag
Europa League, torsdag
Engelsk fodbold
NFL amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold

Ventetiden for fans af NFL har været lang, men nu er den amerikanske fodboldsæson endelig kommet i gang igen. Du kan nu spille på de kommende opgør i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i preseason?


CL: gruppe H

FC Porto og Shakhtar Donetsk er vanlige Champions League-deltagere, men Athletic Bilbao skal bestemt ikke undervurderes, og Bate Borisov har før overrasket. Hvem kommer bedst fra start i CL gruppe H?


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er endelig i gang. Siden VM i Brasilien er der blevet handlet på livet løs på kryds og tværs. Kan nogle af nyindkøbene gøre et særligt indtryk i den nye sæson?


Golf Ryder Cup

Stemningen var elektrisk for 2 år siden, da Europa i den grad kom fra baghjul og sikrede sig Ryder Cup-trofæet til sidst med sejr over USA. Hvem vinder trofæet anno 2014? Og kan Thomas Bjørn få afgørende betydning?


+2
Europa 1.57
USA 2.75
Uafgjort 11.00
Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.40
Frankrig 2.75
S
Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.