Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Tennis Miami Open

Tennis Miami Open

Efter tennis i Indian Wells, så er der i denne og næste uge spændende toptennis fra Miami Open, hvor der dystes på både herresiden og damesiden. Der er masser af kampe at følge - hvem vinder de næste?


EM 2016 kvalifikation

EM 2016 kvalifikation

Efter spændende ligafodbold rundt omkring i Europa i sidste weekend, så byder den sidste hele uge i marts på EM-kvalifikationsfodbold, hvor bl.a. Portugal og Tyskland skal forsøge at opnå 3 point.


Holland vs Tyrkiet

Holland vs Tyrkiet

6 point for 4 kampe er ikke hverdagskost for det hollandske landshold, som pludselig kan komme i problemer i EM-kvalifikationsgruppe A, hvis man taber hjemme til Tyrkiet. Hvordan ender opgøret lørdag?


Frankrig vs Danmark

Frankrig vs Danmark

Efter en fin 3-2 sejr over USA, hvor Bendtner scorede hattrick, så gælder det nu et venskabsbrag ude mod Frankrig, som omvendt tabte 1-3 i deres venskabsdyst mod Brasilien. Kan Olsenbanden vinde?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Tennis Miami Open

Disse uger er der tennis fra Miami Open i lune Florida...


EM 2016 kvalifikation

Disse dage bærer præg af fodbold fra EM-kvalifikation...

Holland vs Tyrkiet

Kan Tyrkiet mon overraske i gruppe A mod hollænderne?...

Frankrig vs Danmark

Landsholdet tester formen igen søndag; nu mod Frankrig...

EM-kvalifikationsfodbold
Venskabsfodbold
Dansk fodbold
Tennis Miami Open
Top Gear Special

Den kontroversielle Jeremy Clarkson kommer ikke til at fortsætte som vært på det verdenskendte, populære program Top Gear. Vi tilbyder derfor en special på, hvem den kommende vært på programmet bliver.


Kongelig Special

Inden længe bliver Prins William og hans hustru forældre for 2. gang, og vi tilbyder forskellige specials. Hvilken dato bliver barnet født? Bliver det en dreng eller pige? Og hvad bliver navnet?


F1 Malaysia Grand Prix

Efter pole position og hurtigste omgang, så vandt Lewis Hamilton planmæssigt løbet i Australien, med Nico Rosberg som 2'er og Sebastian Vettel 3'er. Hvem vinder det malaysiske GP i Kuala Lumpur?


Cykling Flandern Rundt

Efter Milano-San Remo, så er der ikke længe til det klassiske cykelløb Flandern Rundt, som arrangeres i den belgiske delstat. De sidste 2 år har Fabian Cancellara vundet. Bliver det 3 på stribe?


Boksning

Klitschko, Mayweather Jr og Pacquiao er nogle af de interessante navne, som du kan følge med i fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


NBA basketball

Antallet af kampe i amerikansk NBA basketball hver nat kan variere, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu. Prøv fx. bets på over/under point i både kampe og quarters.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.