Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Tyskland vs Argentina

Tyskland vs Argentina

Det tyske landshold spillede fornem fodbold ved VM, og blev fortjente verdensmestre efter finalesejr over Argentina. Nu mødes de 2 hold i en venskabskamp, hvor sydamerikanerne uden tvivl jagter revanche.


+127
Tyskland 1.85
Uafgjort 3.40
Argentina 4.33
England vs Norge

England vs Norge

Inden længe går det løs med kvalkampe til EM i 2016, og før det er der masser af venskabskampe, herunder England mod Norge. Englænderne har behov for en frisk start efter VM, hvor man ikke gik videre fra gruppen.


+127
England 1.50
Uafgjort 4.00
Norge 7.50
US Open dametennis

US Open dametennis

Caroline Wozniacki's veninde, Serena Williams, er endnu engang spilleren, som er favorit i damesingle, og som alle gerne vil slå. Kan den hårdtslående amerikaner indfri de konstant høje forventninger i The Big Apple?


US Open herretennis

US Open herretennis

Med Nadals afbud steg chancen betydeligt for, at Djokovic eller formstærke Federer vinder US Open. Bliver det en af de 2 eller en helt tredje spiller, der vinder årets turnering? Spil med på kampene, både før og live.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Danmark vs Tyrkiet

Kan vort landshold få en solid sejr imod de stærke tyrkere?...

Tyskland vs Argentina

Kan argentinerne få sin revanche mod verdensmestrene?...


England vs Norge

Efter et skuffende VM tager englænderne nu imod Norge...

US Open dametennis

Det er Serena imod alle de andre igen- igen i US Open...

US Open herretennis

Spændende, hvem på herresiden vil vinde i New York...

Engelsk fodbold
Venskabsfodbold
Champions League, udvalgte kampe
Venskabsfodbold
US Open tennis
Champions League

Efter lodtrækning er spændingen udløst. Umiddelbart ser gruppe C giftig ud med Benfica, Zenit, Leverkusen og Monaco, mens gruppe E med Bayern, City, CSKA og Roma også er jævnbyrdig. Hvem går videre fra grupperne?


Amerikansk fodbold

For fans af NFL, så har sommeren ikke kunnet gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen om kort tid. Du kan nu spille på alle de første kampe i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i preseason?


Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor LA Angels og Baltimore har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Spansk La Liga

Med tilgangen af Luiz Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Diego Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i James Rodríguez har fået en lovende stjerne i den nye sæson.


Golf Ryder Cup

Stemningen var elektrisk for 2 år siden, da Europa i den grad kom fra baghjul og sikrede sig Ryder Cup-trofæet til sidst med sejr over USA. Hvem kommer på holdene denne gang? Og hvem vinder trofæet anno 2014?


+1
Europa 1.53
USA 2.87
Uafgjort 11.00
Boksning hos Ladbrokes

Wladimir Klitschko og Carl Frampton er blot nogle af navnene, som du kan spille på hos Ladbrokes i boksningens verden, hvor sommeren og sensommeren tilbyder flere spændende opgør på programmet.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.