Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


VM specials

VM specials

Udover alle de sædvanlige fodboldmarkeder, så tilbyder Ladbrokes naturligvis også en lang række specialodds under VM-slutrunden. Klik på Spil nu til højre og derefter på Andre for at se markederne.


Tour de France

Tour de France

3656 kilometer fordelt på 21 etaper skal rytterne igennem i dette års 101. udgave af Tour de France, som i 2014 har snoet sig fra de engelske landskaber til de franske. Hvem vinder verdens hårdeste cykelløb i år?


Tyskland vs Argentina

Tyskland vs Argentina

Det er nu finaletid ved VM-slutrunden i Brasilien, hvor Tyskland og Argentina mødes. Finalen er dermed en gentagelse fra 1986, hvor sydamerikanerne vandt, og 1990, hvor tyskerne tog trofæet. Hvem vinder?


+101
Tyskland 2.30
Uafgjort 3.10
Argentina 3.40
Brasilien vs Holland

Brasilien vs Holland

Det var en ordentlig dukkert Brasilien fik sig i 1-7 nederlaget til Tyskland, så her er en mulighed for at rejse sig imod Holland, som dog har været bedre spillende under hele turneringen. Hvem ender med at tage bronzen?


+98
Brasilien 2.20
Uafgjort 3.75
Holland 3.00
Dansk Superliga-fodbold

Dansk Superliga-fodbold

Som sædvanligt starter den danske Superliga op i juli måned, og dette år er ingen undtagelse. På forhånd er FCK klar guldfavorit, mens sensationen Hobro på forhånd spåes til en hurtig returbillet til 1. division.


FC København 1.72
AaB 5.50
FC Midtjylland 8.00
Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

VM specials

Ladbrokes tilbyder en lang række special odds under VM...

Tour de France

Hvem vinder mon dette års Tour de France? Spil med...


Tyskland vs Argentina

Ligesom i '86 og '90 mødes Argentina og Tyskland i finalen...

Brasilien vs Holland

Hvem vinder bronze- kampen Holland vs slagne Brasilien?...

Dansk Superliga-fodbold

Den bedste danske liga starter op igen senere i juli måned...

VM i fodbold, finale
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
13 jul.
21:00
2.30 3.10 3.40
+101
VM i fodbold, bronzekamp
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
12 jul.
22:00
2.20 3.75 3.00
+98
Kommende fodboldhøjdepunkter
Kommende tennishøjdepunkter
Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Niels Kristian Iversen og Nicki Pedersen har bestemt en rimelig chance for at vinde speedway World Championship i 2014. Hvad tror du?


Boksning

Tyson Fury og Carl Frampton er blot nogle af navnene, som du kan spille på hos Ladbrokes i boksningens verden, hvor sommeren og sensommeren tilbyder flere spændende opgør på programmet. Hvem vinder kampene?


NFL amerikansk fodbold

For fans af NFL, så kan sommeren ikke gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen i september. Seahawks vandt senest Super Bowl XLVIII vs Broncos, og disse 2 hold er også blandt favoritterne igen.


+1
Denver Broncos 6.00
Seattle Seahawks 7.00
San Francisco 49ers 9.00
Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor Oakland og Milwaukee har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.