Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Europa League

Europa League

Torsdag aften byder på 2 semifinaleopgør i Europa League. I det første møder Benfica på hjemmebane stærke Juventus, mens det andet er et rent spansk anliggende imellem Sevilla og Valencia. Hvem vinder 1. kamp?


Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Real Madrid 2.62
Bayern München 3.30
Atletico Madrid 4.75
CL: Chelsea vs Atletico

CL: Chelsea vs Atletico

Chelsea's defensiv formåede at holde Atletico's angreb fra at score i Madrid, men evnede heller ikke selv at få netmaskerne til at blafre. Der er derfor lagt op til en spændende semifinalereturkamp. Hvem når finalen?


+97
Chelsea 2.30
Uafgjort 3.10
Atletico Madrid 3.30
United Special

United Special

Nederlaget hos Moyes' gamle klub Everton var dråben, der fik bægeret til at flyde over for United's ledelse. Nu er storklubben på jagt efter en ny, permanent træner, men hvem får ansvaret? Spil hos Ladbrokes.


Premier League

Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


HK Malmo vs Alingsas HK

HK Malmo vs Alingsas HK

I det svenske er det tid for håndbold fra slutspillet, hvor HK Malmo møder Alingsas HK i playoff. Udeholdet er favoritter, men er det også lig med sejr? Spil med nu.


Europa League

Hvordan går det første opgør i Europa League i aften?...

Champions League

Der er returkamp i semifinalerne i CL. Hvem når finalen?...

CL: Chelsea vs Atletico

Der er lagt op til drama i returen på Stamford Bridge...


United Special

Hvem afløser mon David Moyes som træner i United?...

Premier League

Spil på engelsk Premier League hos Ladbrokes lige nu...

HK Malmo vs Alingsas HK

Spil hos Ladbrokes nu på svensk håndbold playoff...

Kommende fodboldhøjdepunkter
Upcoming Tennis Highlights
NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Golf: Volvo China Open

Efter spændende topgolf fra Augusta og RBC Heritage, er det nu tid for flere golfturneringer på samme tid. Én af dem er Volvo China Open, hvor flere velkendte navne konkurrerer. Hvem vinder mon denne turnering i år?


Ian Poulter 8.00
Henrik Stenson 9.00
Alvaro Quiros 11.00
Dansk Superliga

Med kun få kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


FA Cup: Arsenal vs Hull

Gå få måneder tilbage, og Arsenal lå nummer 1 i PL. Nu kan Gunners svært selv afgøre, om holdet vil ende i top4. Sæsonens redning kan være FA Cup-finalen, hvor man møder Hull. Hvem vinder trofæet på Wembley?


NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00

Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.