Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Wozniacki vs Wang

Wozniacki vs Wang

Caroline Wozniacki er taget til Asian, hvor hun i sin næste kamp møder Yafan Wang i Malaysian Open. Den 20-årige kineser er pt. nummer 154 i verden, men bør blive besejret af Miss Sunshine. Hvem vinder?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Engelsk FA Cup

Engelsk FA Cup

Med 3 mål i den sidste halve time vandt Manchester United 3-1 hos Preston, og blev dermed som det sidste hold klar til kvartfinalerne i FA Cuppen, hvor Arsenal venter på Old Trafford. Hvem vinder turneringen?


Champions League

Champions League

Knald-eller-fald kampene i Champions League har været fyldt med både forventede resultater og overraskelser indtil nu. Kan PSG fx. slå Chelsea samlet? Og har Arsenal blot en lille chance for at besejre Monaco?


NFL amerikansk fodbold

NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Wozniacki vs Wang

Caroline Wozniacki mod Yafan Wang i Malaysian Open...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...


Engelsk FA Cup

Nu er der kun 8 hold tilbage i kampen om FA Cup-trofæet...

Champions League

Hvordan går det i returkampene i det fornemme selskab?...

NFL amerikansk fodbold

Du kan allerede nu spille på, hvem der vinder Super Bowl...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i 2015, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Formel 1

I suveræn stil vandt Lewis Hamilton sæsonens sidste Formel 1-løb i Abu Dhabi, og sikrede sig VM-titlen for 2. gang i karrieren. Det bliver spændende at se, om Nico Rosberg kan udfordre ham mere i 2015.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.