Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


NFL amerikansk fodbold

NFL amerikansk fodbold

Ventetiden for fans af NFL var lang, men den amerikanske fodboldsæson er endelig godt i gang igen. Du kan nu spille på de kommende opgør i den nye sæson. Hvem har givet et godt indtryk i de første kampe?


Champions League

Champions League

Halvdelen af 3. runde i Champions League gruppespillet spilles tirsdag aften, og umiddelbart må italienske Roma mod tyske Bayern München i gruppe E være det største trækplaster. Spil med på alle kampene hos os.


Baseball

Baseball

På den anden side af atlanten spilles der spændende baseball i øjeblikket i Amerika, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor 2 hold nu er tilbage om at udkæmpe, hvem der vinder World Series i 2014.


Champions League

Champions League

Ligesom tirsdag er der naturligvis også maksimal fodboldunderholdning fra Champions League onsdag, hvor særligt braget mellem Liverpool og Real Madrid i gruppe B springer i øjnene. Prøv nogle bets hos Ladbrokes nu.


Europa League

Europa League

AaB og FC København skal i aktion i Europa League igen torsdag, hvor nordjyderne tager imod Dynamo Kiev i en svær kamp, mens FCK'erne også får sin sag for i udekampen mod Club Brugge. Kan de danske hold vinde?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

NFL amerikansk fodbold

Hvem vinder mon de kommende kampe i amerikansk NFL?...

Champions League

Maksimal spænding fra Champions League gruppespil...


Baseball

2 hold er tilbage. Hvem bliver World Series Winner '14?...

Champions League

Ligesom tirsdag er der naturligvis også CL fodbold onsdag...

Europa League

Kan de danske hold mon gøre en god figur i 3. runde?...

Fodboldhøjdepunkter
NFL amerikansk fodbold
Real vs Barca

Real Madrid tager imod Barcelona i sæsonens første El Clásico, hvor madrilenerne fører den indbyrdes La Liga-statistik med 70 sejre, mens Barca har 66. 32 kampe er endt uafgjort, og kunne blive udfaldet igen nu.


+92
Real Madrid 2.30
Uafgjort 3.60
Barcelona 2.90
PL: United vs Chelsea

Manchester United og Chelsea mødes i den sidste weekend i oktober på Old Trafford, og hvis hjemmeholdet kan besejre Mourinho's tropper, så kan man for en stund lukke munden på kritikerne. Lykkes missionen?


+85
Manchester United 2.75
Uafgjort 3.40
Chelsea 2.40
Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


F1 USA Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, en 5. plads i Rusland, samt 7. pladser i Østrig og England for Kevin Magnussen. Kan det danske talent overraske i det amerikanske Grand Prix?


L. Hamilton 1.61
N. Rosberg 3.25
V. Bottas 13.00
Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.