Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


World Darts C'ship

World Darts C'ship

Alexandra Palace i Nord-London danner rammen om PDC World Darts Championship igen i år. Turneringen er altid et stort tilløbsstykke, hvor hele verdenseliten i dart deltager. Hvem vinder denne gang?


Vejrspecial

Vejrspecial

Chancen for, at der vil blive Hvid Jul i Danmark denne gang er ret beskeden, så Ladbrokes tilbyder i stedet odds på, om sne vil falde 1. Juledag (Christmas Day) i udvalgte britiske lufthavne. Hvor vil det forekomme?


Bremen vs Dortmund

Bremen vs Dortmund

Bundplacerede Werder Bremen tager imod 16. placerede Dortmund i den tyske Bundesliga, hvor der uden tvivl vil blive gået til gaflerne om pointene. Sjældent har man vel kunnet få så højt et odds på Werder på hjemmebane.


Roma vs AC Milan

Roma vs AC Milan

Med 7 sejre, 1 uafgjort og målscoren 20-4 på hjemmebane indtil nu i Serie A, så har Roma naturligt nok favoritværdigheden hjemme mod Milan. Men 2-0 til Inzaghi's milanesere mod Napoli kan ikke undgå at have givet selvtillid.


Liverpool vs Arsenal

Liverpool vs Arsenal

Det er ikke nemt at blive klog på Liverpool og Arsenal i øjeblikket, og nu mødes giganterne i et stormøde på Anfield søndag aften. Hvis hjemmeholdet skal gøre sig forhåbninger om top4, så skal sådan en kamp vindes.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

World Darts C'ship

PDC World Darts Championship er i gang. Spil med...

Vejrspecial

Sneflokke kommer vrimlende.. eller gør de? Spil med nu...


Bremen vs Dortmund

Hvem havde før sæsonstart troet, at det var bundbrag?...

Roma vs AC Milan

Bliver der grund til at tænde romerlysene i hovedstaden?...

Liverpool vs Arsenal

Liverpool tager imod Arsenal på Anfield søndag aften i PL...

Spansk fodbold
Engelsk fodbold
Italiensk fodbold
Tysk fodbold
NFL amerikansk fodbold
NFL amerikansk fodbold

Den amerikanske NFL sæson er vel undervejs, og kampen begynder at spidse til omkring, hvem der når playoffs. Hvilke hold har, hvad der skal til? Den næste kamp hedder Eagles (9-5) vs Redskins (3-11) i NFC East.


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Engelsk Carling Cup

I den engelske Carling Cup er det semifinaletid, idet Chelsea, Tottenham, Liverpool og Sheffield United er de resterende hold tilbage i turneringen. Kan sidstnævnte tage endnu en Premier League-skalp og gå i finalen?


Champions League

Lodtrækningen til knald-eller-fald kampene i Champions League har ført til nogle store kampe i foråret, herunder PSG's møde med Mourinho's Chelsea og Manchester City's brag med de tidligere vindere FC Barcelona.


Europa League

AaB's modstander i 1/16-delsfinalerne i Europa League, Club Brugge, har ikke just været de danske holds kop te. Først tabte Brøndby samlet 0-5 i EL-kvalifikation, og senere vandt belgierne gruppen, som FC København var i.


Basketball

NBA-sæsonen er godt i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.