Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


AFC Asian Cup-finale

AFC Asian Cup-finale

Med 2-0 sejre over hhv. Irak og De Forenede Arabiske Emirater i semifinalerne, så er Sydkorea og Australien nu klar til at mødes i Asian Cup-finalen. Bemærk, at der også er bronzekamp dagen før.


Super Bowl XLIX

Super Bowl XLIX

Finalisterne til dette års Super Bowl er fundet, og bedømt ud fra vores oddssættere, så bliver det et rigtig tæt opgør imellem New England Patriots og de nuværende mestre Seattle Seahawks. Hvem vinder titlen?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Basketball

Basketball

NBA-sæsonen er godt i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Volleyball

Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

AFC Asian Cup-finale

Australien skal møde Sydkorea i finalen i AFC Asian Cup '15...

Super Bowl XLIX

Bliver det Patriots eller Seahawks, der vinder Super Bowl?...


Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

Volleyball

Spil på volleyball- kampe fra hele verden hos os nu...

Engelsk fodbold
African Nations Cup-fodbold
AFC Asian Cup-fodbold
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
30 jan. 10:00
2.90 3.00 2.40
+38
31 jan. 10:00
3.50 2.90 2.15
+12
Tennis Australian Open
VM i herrehåndbold
Boksning

Chris Eubank Jr og Tyson Fury er nogle af de interessante navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Champions League

Lodtrækningen til knald-eller-fald kampene i Champions League har ført til nogle store kampe i foråret, herunder PSG's møde med Mourinho's Chelsea og Manchester City's brag med de tidligere vindere FC Barcelona.


Europa League

AaB's modstander i 1/16-delsfinalerne i Europa League, Club Brugge, har ikke just været de danske holds kop te. Først tabte Brøndby samlet 0-5 i EL-kvalifikation, og senere vandt belgierne gruppen, som FC København var i.


Cykling TDF

Det er vinter, så Ladbrokes er naturligvis allerede ude med odds på, hvem der vinder Tour de France 2015. Umiddelbart kunne det godt ligne en sejr til Christopher Froome eller Alberto Contador.


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i 2015, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.