Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Dansk Superliga

Dansk Superliga

Med FCM's stabile form in mente er det efterhånden kun teoretisk, at jyderne kan indhentes henimod titlen. Hvis favoritterne henter blot uafgjort hjemme mod Randers, så kan kronjyderne ikke nå dem.


Chelsea vs Palace

Chelsea vs Palace

Efter 3-1 sejr hos Leicester onsdag, så bliver Chelsea engelske Premier League-mestre søndag, hvis Mourinho's mandskab besejrer Palace, som er kommet pænt på afstand af nedrykning. Hvem vinder?


CL Juventus vs Real Madrid

CL Juventus vs Real Madrid

Juve er ligesom Real en sværvægter i CL, men de nuværende turneringsmestre kunne vel ikke have fået en bedre lodtrækning. Får Kongeklubben eller Den Gamle Dame det bedste udgangspunkt?


CL Barcelona vs Bayern

CL Barcelona vs Bayern

Nogle vil mene, at dette er den moralske finale i dette års Champions League, hvor der er lagt op til fodbold af fineste kaliber, når Bayern er på besøg hos Barcelona. Hvordan ender 1. semifinale?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Dansk Superliga

Kan Randers mon tage point fra FCM i Superligaen?...


Chelsea vs Palace

Bliver Chelsea mon mestre hjemme mod Palace søndag?...

CL Juventus vs Real Madrid

Har Juventus mon en chance i CL mod Real Madrid?...

CL Barcelona vs Bayern

Bayern München gæster Barca i CL semifinalen...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Spansk fodbold
Fodboldhøjdepunkter
Dansk politik

Der skal være folketingsvalg inden for de kommende måneder, og Ladbrokes er naturligvis klar med odds på kommende statsminister, stemmedeltagelse samt procentdel af stemmer for de enkelte partier.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i maj, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


NBA basketball

Antallet af opgør i amerikansk NBA basketball, hvor man nu er nået til de spændende playoff-kampe, kan variere hver dag, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu.


NHL ishockey

Playoffs er i gang i den amerikanske NHL-liga, hvor der er ishockey stort set hver eneste nat i øjeblikket. Antallet af kampe kan variere, så klik på banneret, for at se de kommende opgør.


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.