Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Dnipro vs FCK

Dnipro vs FCK

I jagten på at komme tættere på Champions League-gruppespillet, så skal FCK besejre Dnipro fra Dnipropetrovsk samlet over 2 kampe. I første omgang handler det om at få et godt resultat med fra udekampen.


AaB vs Dinamo Zagreb

AaB vs Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb har ofte været i Champions League-gruppespillet i de senere år, så der venter aalborgenserne en vanskelig opgave. Kan de danske mestre få et nødvendigt fornuftigt udgangspunkt før returkampen?


CL kvalifikation

CL kvalifikation

Efter VM i Brasilien er forbi, så er kvalifikationen til Champions League i gang med de første kampe, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på opgørene. Kan nogle af holdene i spil nu ende i gruppespillet?


Commonwealth Games

Commonwealth Games

Skotske Glasgow danner lige nu rammen om de 20. Commonwealth Games frem til 3. august, hvor du blandt andet kan spille på herrehockey eller atletik for både mænd og kvinder på forskellige distancer.


Speedway World C'ship

Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Niels Kristian Iversen og Nicki Pedersen har bestemt en rimelig chance for at vinde speedway World Championship i 2014. Hvad tror du?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Dnipro vs FCK

FC København er på en svær opgave ude vs stærke Dnipro...

AaB vs Dinamo Zagreb

Kan AaB mon få et godt resultat mod CL-vante Dinamo?...


CL kvalifikation

Kvalifikationen til Champions League er allerede i gang...

Commonwealth Games

Spil hos Ladbrokes på Commonwealth Games fra Glasgow...

Speedway World C'ship

Kan en dansker mon vinde speedway World C'ship?...

Champions League-kvalifikation
Venskabsfodbold
Dansk fodbold
Kommende tennishøjdepunkter
Kommende boksehøjdepunkter
Tennis hos Ladbrokes

Efter French Open og Wimbledon, så hedder den næste Grand Slam-turnering US Open, som starter i slutningen af august. Indtil da er der dog masser af tennis at spille på i flere forskellige turneringer.


Spansk La Liga

Med tilgangen af Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i Ronaldo har en sulten stjerne efter Portugals VM-deroute. Hvem vinder den nye sæson?


Tysk Bundesliga

Med Tysklands triumf ved VM-slutrunden i Brasilien vil der utvivlsomt komme mere fokus på Bundesligaen i den nye sæson, hvor mesterkandidaten Bayern Munchen lægger ud mod Wolfsburg i premieren.


Engelsk Premier League

Efter VM i Brasilien er det nu ferietid, før de største ligaer starter op igen. Den engelske Premier League starter op igen 16. august, men hvorfor ikke sætte nogle bets allerede nu på den nye sæson?


F1 belgisk Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, 7. pladser i Østrig og England, samt 9. pladser i Malaysia, Canada og Tyskland for Kevin Magnussen. Kan det danske stortalent vinde i Belgien?


L. Hamilton 1.72
N. Rosberg 2.62
D. Ricciardo 17.00
Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor Oakland og Milwaukee har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.