Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


TDF vinder uden Nibali

TDF vinder uden Nibali

3656 kilometer fordelt på 21 etaper skal rytterne igennem i dette års 101. udgave af Tour de France, som nu går ind i sin afgørende fase. Nibali ser stærk ud før de afgørende dage, så hvem vinder cykelløbet "uden" ham?


Commonwealth Games

Commonwealth Games

Skotske Glasgow danner lige nu rammen om de 20. Commonwealth Games frem til 3. august, hvor du blandt andet kan spille på Rugby Sevens eller svømning for både mænd og kvinder på forskellige distancer.


EL kvalifikation

EL kvalifikation

Efter Champions League kvalifikationsfodbold tirsdag og onsdag, er der endnu mere kvalifikationsfodbold fra Europa League at spille på torsdag, hvor tidligere CL-deltagere såsom Rosenborg og Cluj er i aktion.


Speedway World C'ship

Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Niels Kristian Iversen og Nicki Pedersen har bestemt en rimelig chance for at vinde speedway World Championship i 2014. Hvad tror du?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

TDF vinder uden Nibali

Prøv betting på Tour de France uden Vincenzo Nibali...

Commonwealth Games

Spil hos Ladbrokes på Commonwealth Games fra Glasgow...


EL kvalifikation

Masser af kampe at spille på i EL- kvalifikationen...

F1 ungarsk Grand Prix

Hvem vinder det ungarske Formel 1 GP i weekenden?...

Speedway World C'ship

Kan en dansker mon vinde speedway World C'ship?...

Europa League-kvalifikation
Dansk fodbold
Fodboldhøjdepunkter fredag
Kommende tennishøjdepunkter
Tennis hos Ladbrokes

Efter French Open og Wimbledon, så hedder den næste Grand Slam-turnering US Open, som starter i slutningen af august. Indtil da er der dog masser af tennis at spille på i flere forskellige turneringer.


Spansk La Liga

Med tilgangen af Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i Ronaldo har en sulten stjerne efter Portugals VM-deroute. Hvem vinder den nye sæson?


Tysk Bundesliga

Med Tysklands triumf ved VM-slutrunden i Brasilien vil der utvivlsomt komme mere fokus på Bundesligaen i den nye sæson, hvor mesterkandidaten Bayern Munchen lægger ud mod Wolfsburg i premieren.


Engelsk Premier League

Efter VM i Brasilien er det nu ferietid, før de største ligaer starter op igen. Den engelske Premier League starter op igen 16. august, men hvorfor ikke sætte nogle bets allerede nu på den nye sæson?


NFL amerikansk fodbold

For fans af NFL, så kan sommeren ikke gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen i september. Seahawks vandt senest Super Bowl XLVIII vs Broncos, og disse 2 hold er også blandt favoritterne igen.


Major League Baseball

På den anden side af atlanten spilles der masser af baseball i øjeblikket i Major League, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på kampene, hvor Oakland og Milwaukee har været nogle af de bedste hold indtil videre.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.