Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 500 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: FB500


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Champions League finale

Champions League finale

For første gang i Champions League-historien står finalen imellem Barcelona, der slog Bayern ud, og Juventus, der lidt overraskende sendte Real Madrid ud i mørket. Hvem vinder årets turnering?


+88
Barcelona 1.61
Uafgjort 4.00
Juventus 5.50
Dansk politik

Dansk politik

Der skal være folketingsvalg inden for de kommende måneder, og Ladbrokes er naturligvis klar med odds på kommende statsminister, stemmedeltagelse samt procentdel af stemmer for de enkelte partier.


NFL amerikansk fodbold

NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Seattle Seahawks 5.00
Green Bay Packers 8.00
New England Patriots 9.00
Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes nu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Champions League finale

Bliver det Juve eller Barca, der vinder CL turneringen?...


Europæisk Melodi GP

Hvem vinder mon årets europæiske melodi grand prix?...

Dansk politik

Hvem bliver mon statsminister efter det næste valg?...

NFL amerikansk fodbold

Du kan allerede nu spille på, hvem der vinder Super Bowl...

Fodboldhøjdepunkter
Europæiske cupfinaler

4 europæiske cupfinaler finder sted på samme dag i maj. I FA Cup skal Arsenal møde Villa, Bilbao møder Barca i Spanien, Dortmund møder Wolfsburg i det tyske, mens Auxerre og PSG mødes i Frankrig.


Tennis French Open

Årets 2. grand slam-turnering er samtidig den eneste på grus, når Paris danner rammen om French Open 2015. Kommer de største favoritter planmæssigt godt fra land, eller kommer der overraskelser?


Cykling Tour de France

Før vi får set os om, så er det sommer igen, og det er traditionen tro lig med Tour de France. Umiddelbart kunne det godt ligne en sejr til Froome i årets løb. Hvem er din personlige favorit?


Christopher Froome 3.00
Nairo Quintana 3.25
Alberto Contador 4.00
Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.