Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Bayern München 2.50
Real Madrid 3.60
Chelsea 5.00
CL: Chelsea vs Atletico

CL: Chelsea vs Atletico

Chelsea's defensiv formåede at holde Atletico's angreb fra at score i Madrid, men evnede heller ikke selv at få netmaskerne til at blafre. Der er derfor lagt op til en spændende semifinalereturkamp. Hvem når finalen?


+96
Chelsea 2.25
Uafgjort 3.10
Atletico Madrid 3.30
United Special

United Special

Nederlaget hos Moyes' gamle klub Everton var dråben, der fik bægeret til at flyde over for United's ledelse. Nu er storklubben på jagt efter en ny, permanent træner, men hvem får ansvaret? Spil hos Ladbrokes.


Premier League

Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


NBA basketball

NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Golf: Volvo China Open

Golf: Volvo China Open

Efter spændende topgolf fra Augusta og RBC Heritage, er det nu tid for flere golfturneringer på samme tid. Én af dem er Volvo China Open, hvor flere velkendte navne konkurrerer. Hvem vinder mon denne turnering i år?


Henrik Stenson 8.00
Ian Poulter 11.00
Jason Dufner 13.00
Champions League

Der er trukket lod til semifinalerne i CL. Hvem vinder i år?...

CL: Chelsea vs Atletico

Der er lagt op til drama i returen på Stamford Bridge...

United Special

Hvem afløser mon David Moyes som træner i United?...


Premier League

Spil på engelsk Premier League hos Ladbrokes lige nu...

NBA basketball

Tilføj spænding til foråret. NBA- sæsonen er i sving...

Golf: Volvo China Open

Hvem kan triumfere i turneringen Volvo China Open 2014?...

Kommende fodboldhøjdepunkter
Upcoming Tennis Highlights
Dansk Superliga

Med kun få kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


Lugi HF vs IK Sävehof

I det svenske er det tid for håndbold fra slutspillet, hvor Lugi møder Sävehof i playoff. Hjemmeholdet er favoritter, men er det også lig med sejr? Spil med nu.


+17
Lugi HF 1.40
IK Sävehof 4.00
Uafgjort 10.00
FA Cup: Arsenal vs Hull

Gå få måneder tilbage, og Arsenal lå nummer 1 i PL. Nu kan Gunners svært selv afgøre, om holdet vil ende i top4. Sæsonens redning kan være FA Cup-finalen, hvor man møder Hull. Hvem vinder trofæet på Wembley?


NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00
Cricket hos Ladbrokes

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.