Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Dansk Superliga

Dansk Superliga

De danske mestre fra AaB har europæisk fodbold at se til, og næste midtuges Europa League-opgør kan måske fjerne lidt fokus fra rundens Superliga-kamp. Det kan være Silkeborgs chance for at få tiltrængte point.


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Italiensk Serie A

Italiensk Serie A

Modsat mange andre lande, hvor der spilledes cups i midtugen, så blev der spillet ligafodbold i det italienske. Det var overraskende, at Juve tabte i Genoa, så kan man komme op på hesten igen i weekendens runde?


Tennis Paribas Masters

Tennis Paribas Masters

Nogle af verdens bedste mandlige tennisspillere mødes i øjeblikket i BNP Paribas Masters, hvor der er mange spændende opgør på programmet. Husk, at vi tilbyder odds på kampene både før og live, mens de spilles.


Basketball

Basketball

NBA-sæsonen er endelig kommet i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Dansk Superliga

Mestrene AaB tager imod bundproppen Silkeborg mandag...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...


Italiensk Serie A

Der er spændende ligafodbold i det italienske lige nu...

Tennis Paribas Masters

Der er herretennis fra BNP Paribas Masters hos Ladbrokes nu...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Italiensk fodbold
Champions League-fodbold
Tennishøjdepunkter
NFL amerikansk fodbold

Den amerikanske fodboldsæson er godt i gang, og du kan nu spille på de kommende opgør i NFL hos Ladbrokes. Hvilke hold har givet dig et godt og mindre godt indtryk her midtvejs i den regulære sæson?


Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


NHL ishockey

NHL-sæsonen er igen over os, og det bliver spændende at se, hvordan de danske spillere klarer sig i denne sæson, og om hold som Bruins, Blackhawks og Kings kan indfri de i forvejen tårnhøje forventninger til dem.


Engelsk Carling Cup

I den engelske Carling Cup er der nu kun 8 hold tilbage, og som altid tilbyder Ladbrokes odds på vinderen. Det er før set, at nogle af holdene fra de lavere rækker ofte kan nå rigtig langt i turneringen.


Tennisrundtur

Der er flere spændende tennisturneringer i gang lige nu, herunder bl.a. BNP Paribas Masters og Garanti Koza Tournament of Champions, så der skulle være en god mulighed for at spille på nogle af dine favoritter.


Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.