Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Tennis Mutua Madrid Open

Tennis Mutua Madrid Open

Før det snart går løs med French Open, så er der masser af spændende tennis på grus, når de bedste spillere på både herresiden og damesiden mødes i Mutua Madrid Open. Hvem vinder de næste kampe?


EL Napoli vs Dnipro

EL Napoli vs Dnipro

Der er italiensk islæt i begge semifinaler i Europa League, og Napoli synes at have den største chance for samlet at gå videre til finalen. Kan Maradona's tidligere klub få en sejr hjemme mod Dnipro?


EL Sevilla vs Fiorentina

EL Sevilla vs Fiorentina

Sidste års EL-vindere, Sevilla, er nu kommet til denne sæsons semifinale, hvor italienske Fiorentina venter. Det angrebsivrige spanske mandskab er ikke et kedeligt bekendtskab. Kommer der masser af mål?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Tennis Mutua Madrid Open

Spændende tennis fra Mutua Madrid Open i øjeblikket...


EL Napoli vs Dnipro

Kan Napoli få et godt resultat imod Dnipro torsdag?...

EL Sevilla vs Fiorentina

Fiorentina får sin sag for ude imod EL-stærke Sevilla...

Spansk F1 Grand Prix

Hvem vinder det kommende Formel 1 GP i Spanien?...

Champions League-fodbold
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
13 maj. 20:45
1.60 4.00 5.50
+81
Europa League-fodbold
Dansk fodbold
Tennishøjdepunkter
VM ishockey
Golf Players Championship

The Players Championship er en årlig begivenhed, som udover at have verdenseliten i golf på rollelisten også er kendt for den største præmiepulje. Kan Jordan Spieth mon imponere igen som på Augusta?


+4
Rory McIlroy 8.00
Jordan Spieth 8.00
Henrik Stenson 17.00
Dansk politik

Der skal være folketingsvalg inden for de kommende måneder, og Ladbrokes er naturligvis klar med odds på kommende statsminister, stemmedeltagelse samt procentdel af stemmer for de enkelte partier.


Cykling Giro d'Italia

Giro d'Italia tager sin begyndelse lørdag i San Lorenzo al Mare, og 1. juni skal vinderen så findes i det legendariske cykelløb. Contador kan godt ligne en vinder, men kan han indfri forventningerne?


Cykling Tour de France

Før vi får set os om, så er det sommer igen, og det er traditionen tro lig med Tour de France. Umiddelbart kunne det godt ligne en sejr til Froome i årets løb. Hvem er din personlige favorit?


NBA basketball

Antallet af opgør i amerikansk NBA basketball, hvor man nu er nået til de spændende playoff-kampe, kan variere hver dag, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu.


NHL ishockey

Playoffs er i gang i den amerikanske NHL-liga, hvor der er ishockey stort set hver eneste nat i øjeblikket. Antallet af kampe kan variere, så klik på banneret, for at se de kommende opgør.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.