Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Real Madrid 2.62
Bayern München 3.30
Atletico Madrid 4.75
CL: Bayern vs Real

CL: Bayern vs Real

Trods 64% boldbesiddelse og 15-3 i hjørnespark, så lykkedes det ikke Bayern at score i det spanske. 1-0-sejren til Real betyder, at hvis klubben scorer i München skal Bayern score mindst 3 gange for at nå finalen.


+96
Bayern München 1.66
Uafgjort 4.20
Real Madrid 4.50
CL: Chelsea vs Atletico

CL: Chelsea vs Atletico

Chelsea's defensiv formåede at holde Atletico's angreb fra at score i Madrid, men evnede heller ikke selv at få netmaskerne til at blafre. Der er derfor lagt op til en spændende semifinalereturkamp. Hvem når finalen?


+97
Chelsea 2.30
Uafgjort 3.10
Atletico Madrid 3.30
Premier League

Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


NBA basketball

NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Golf: Volvo China Open

Golf: Volvo China Open

Efter spændende topgolf fra Augusta og RBC Heritage, er det nu tid for flere golfturneringer på samme tid. Én af dem er Volvo China Open, hvor flere velkendte navne konkurrerer. Hvem vinder mon denne turnering i år?


Alexander Levy 2.37
Alvaro Quiros 7.00
Ian Poulter 11.00
Champions League

Der er returkamp i semifinalerne i CL. Hvem når finalen?...

CL: Bayern vs Real

Kan Real holde Bayern stangen igen i CL-returkampen?...

CL: Chelsea vs Atletico

Der er lagt op til drama i returen på Stamford Bridge...


Premier League

Spil på engelsk Premier League hos Ladbrokes lige nu...

NBA basketball

Tilføj spænding til foråret. NBA- sæsonen er i sving...

Golf: Volvo China Open

Hvem kan triumfere i turneringen Volvo China Open 2014?...

Kommende fodboldhøjdepunkter
Upcoming Tennis Highlights
Dansk Superliga

Med kun få kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


FA Cup: Arsenal vs Hull

Gå få måneder tilbage, og Arsenal lå nummer 1 i PL. Nu kan Gunners svært selv afgøre, om holdet vil ende i top4. Sæsonens redning kan være FA Cup-finalen, hvor man møder Hull. Hvem vinder trofæet på Wembley?


NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00
Cricket hos Ladbrokes

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball hos Ladbrokes

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.