Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Basketball

Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


Europa League

Europa League

HJK Helsinki parkerede bussen, men det lykkedes dog FCK at vinde 2-0. Omvendt fik AaB smæk hos Steaua, som på 22 minutter i 2. halvleg scorede 6 gange. Hvordan går det de danske hold videre i Europa League?


Davis Cup

Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.44
Frankrig 2.62
S
Boksning

Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

F1 japansk Grand Prix

Hvem vinder det japanske Formel 1 Grand Prix '14?...


Europa League

De danske hold fik en noget blandet start på Europa League...

Davis Cup

Bliver det Frankrig eller Schweiz, der vinder Davis Cup?...

Boksning

Hvorfor ikke prøve nogle bets nu på boksning hos os?...

Champions League onsdag
Engelsk fodbold
Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


MMA

MMA

De er gode til at fighte i Mixed Martial Arts, som bestemt er en groende sportsgren over hele verden. Har du en idé omkring de kommende opgør? Spil nu hos os, og få masser af spænding.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.