Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Håndbold

Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


Dansk Superliga

Dansk Superliga

Der er flere interessante opgør i den danske Superliga i denne weekend; særligt FCM's kamp mod AaB ser rigtig spændende ud. Er det samtidig en dyst imellem mestrene og de kommende mestre efter denne sæson?


Tysk Bundesliga

Tysk Bundesliga

Det er helt uhørt, at bund 4 i Bundesligaen hedder Stuttgart, Dortmund, Hamburg og Werder Bremen, men det er ikke desto mindre tilfældet lige nu. De 2 sidstnævnte hold mødes i denne runde i et "6 point" bundbrag.


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Basketball

Basketball

NBA-sæsonen er endelig kommet i gang, så hvorfor ikke prøve nogle spændende bets på kvalitetsbasketball fra det amerikanske til de sene timer - eller måske på nogle kampe ind imellem fra bl.a. Europa og Asien.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Håndbold

Spil hos Ladbrokes på håndbold fra forskellige ligaer...

Dansk Superliga

Spændende møder i weekenden i den danske Superliga...


Tysk Bundesliga

Tror du, at trenden fortsætter i bunden af Bundesligaen?...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Champions League-fodbold
NFL amerikansk fodbold
Champions League

Der er sprød Champions League-fodbold igen i den sidste uge i november, hvor der er lagt op til spænding omkring, hvem der går videre fra grupperne. For nogle af de pointfattige hold er det ved at være sidste udkald.


NFL amerikansk fodbold

Den amerikanske fodboldsæson er godt i gang, og du kan nu spille på de kommende opgør i NFL hos Ladbrokes. Hvilke hold har givet dig et godt og mindre godt indtryk her midtvejs i den regulære sæson?


NHL ishockey

NHL-sæsonen er igen over os, og det bliver spændende at se, hvordan de danske spillere klarer sig i denne sæson, og om hold som Bruins, Blackhawks og Kings kan indfri de i forvejen tårnhøje forventninger til dem.


Tennis

Selvom Barclays ATP World Tour Finals i London er overstået og kommet lidt på afstand, så spilles der stadig tennis ind imellem fra mindre kendte turneringer. Hvorfor ikke prøve nogle tennisbets hos Ladbrokes nu?


Engelsk Carling Cup

I den engelske Carling Cup er der nu kun 8 hold tilbage, og som altid tilbyder Ladbrokes odds på vinderen. Det er før set, at nogle af holdene fra de lavere rækker ofte kan nå rigtig langt i turneringen.


Boksning

Chris Eubank Jr og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.