Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sports betting

Spansk Copa Del Rey

Spansk Copa Del Rey

Mestalla i Valencia lægger græs til guf for fodboldelskere, når årets finale i Copa Del Rey spilles onsdag aften. Barcelona møder Real Madrid, og vi tilbyder naturligvis et hav af odds på denne spanske perle. Bet med nu.


+124
Barcelona 2.37
Uafgjort 3.60
Real Madrid 2.75
Dansk Superliga

Dansk Superliga

Med kun 8 kampe tilbage i Superligaen er kampen ved at spidse til i top og bund. Reelt er det vel kun FCM og AaB, som kan blive mestre, mens der er anderledes køkultur i bunden, hvor mange hold stadig kan rykke ned.


NBA basketball

NBA basketball

Foråret byder på ekstraordinær underholdning fra verdens bedste basketball-liga. Årets off-season var fyldt med trades og ændringer i taktik, der kan overraske i ligaen. Hvem vinder mesterskabet i denne sæson?


Håndbold hos Ladbrokes

Håndbold hos Ladbrokes

Mange håndboldligaer rundt omkring i Europa er ved at gå ind i sin altafgørende fase, og Ladbrokes er naturligvis altid klar på sidelinien med odds, når der spilles spændende kampe - uanset, hvor de spilles.


Champions League

Champions League

De 4 tilbageværende hold i CL har alle, hvad der kræves for at vinde turneringen. Bayern og Real mødes i den ene semifinale, mens Chelsea og Atletico mødes i den anden. Kun sidstnævnte har ikke vundet trofæet før.


Bayern München 2.50
Real Madrid 3.60
Chelsea 5.00
Spansk Copa Del Rey

Årets finale i Copa Del Rey er samtidig en El Clásico...

Dansk Superliga

En ret uforudsigelig sæson i Superligaen på vej til klimaks...

NBA basketball

Tilføj spænding til foråret. NBA- sæsonen er i sving...


Håndbold hos Ladbrokes

Ladbrokes tilbyder altid odds på det bedste håndbold...

Formel 1 motorsport

Hvem vinder F1s Grand Prix i Kina? Spil hos Ladbrokes...

Champions League

Der er trukket lod til semifinalerne i CL. Hvem vinder i år?...

Spansk Copa Del Rey-finale
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
21:30
2.37 3.60 2.75
+124
Engelsk fodbold
Fodboldhøjdepunkter
CL & EL semifinaler, 1. kamp
Håndboldhøjdepunkter
NHL ishockey

6 danske klassespillere huserer i NHL i denne sæson, og det bliver spændende at se, hvor langt deres hold kommer. Danskerne har allerede præget sæsonens resultater. Hvordan vil de færde sig herfra?


Premier League

Premier League-sæsonen 2013/2014 lakker mod enden, og vi tilbyder naturligvis spil på alle kampe, med masser af odds på alle opgør. Hvad siger din mavefornemmelse om, hvem der vinder mesterskabet denne gang?


Boksning hos Ladbrokes

Tyson Fury, Carl Froch og Floyd Mayweather er blot nogle af de store navne, som du kan spille på hos Ladbrokes. Og foråret er fyldt med flere spændende opgør, så prøv fx. kombinationsspil med flere kampe nu.


FA Cup: Arsenal vs Hull

Gå få måneder tilbage, og Arsenal lå nummer 1 i PL. Nu kan Gunners ikke selv afgøre, om holdet vil ende i top4. Sæsonens redning kan være FA Cup-finalen, hvor man møder Hull. Hvem vinder trofæet på Wembley?


VM i fodbold 2014

På trods af, at Danmark ikke indløste en VM-billet bliver det stadig en underholdende affære. Generelt set kan man ikke se bort fra Brasilien, Argentina, Tyskland og Spanien som favoritter til titlen. Hvem vinder?


+4
Brasilien 4.00
Argentina 5.50
Tyskland 6.00
Cricket hos Ladbrokes

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.