Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Commonwealth Games

Commonwealth Games

Skotske Glasgow danner rammen om de 20. Commonwealth Games i perioden 23. juli til 3. august, hvor du blandt andet kan spille på antal guldmedaljer til hhv. Australien, England, Skotland, Wales og Nordirland.


CL kvalifikation

CL kvalifikation

Efter VM i Brasilien er forbi, så er kvalifikationen til Champions League i gang med de første kampe, og Ladbrokes tilbyder naturligvis odds på opgørene. Kan nogle af holdene i spil nu ende i gruppespillet?


EL kvalifikation

EL kvalifikation

Efter Champions League kvalifikationsfodbold tirsdag og onsdag, er der endnu mere kvalifikationsfodbold fra Europa League at spille på torsdag, hvor tidligere CL-deltagere såsom Rosenborg og Cluj er i aktion.


Esbjerg vs Kairat Almaty

Esbjerg vs Kairat Almaty

Ligesom CL-kvalifikationen er i gang igen, så skal masser af hold i aktion torsdag i EL-kvalifikationen - herunder danske Esbjerg, som fik 1-1 hos kazakhstanske Kairat Almaty i første opgør. Kan vestjyderne gå videre?


Tennis hos Ladbrokes

Tennis hos Ladbrokes

Efter French Open og Wimbledon, så hedder den næste Grand Slam-turnering US Open, som starter i slutningen af august. Indtil da er der dog masser af tennis at spille på i flere forskellige turneringer.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Commonwealth Games

Spil hos Ladbrokes på Commonwealth Games fra Glasgow...

CL kvalifikation

Kvalifikationen til Champions League er allerede i gang...


EL kvalifikation

Masser af kampe at spille på i EL- kvalifikationen...

Esbjerg vs Kairat Almaty

Esbjerg skal forsøge at gå videre i kval til Europa League...

Tennis hos Ladbrokes

Spil hos Ladbrokes på flere turneringer i tennisverdenen...

Champions League-kvalifikation
Tid Begivenhed 1 2 Mere
 
+13
Europa League-kvalifikation
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
24 jul.
19:00
1.45 3.80 5.75
+10
Europa League-kvalifikation
Kommende tennishøjdepunkter
Spansk La Liga

Med tilgangen af Suarez har Barca fået mere bid i angrebet, Costa er solgt fra mestrene Atletico til Chelsea, mens CL-vinderne Real i Ronaldo har en sulten stjerne efter Portugals VM-deroute. Hvem vinder den nye sæson?


Tysk Bundesliga

Med Tysklands triumf ved VM-slutrunden i Brasilien vil der utvivlsomt komme mere fokus på Bundesligaen i den nye sæson, hvor mesterkandidaten Bayern Munchen lægger ud mod Wolfsburg i premieren.


Engelsk Premier League

Efter VM i Brasilien er det nu ferietid, før de største ligaer starter op igen. Den engelske Premier League starter op igen 16. august, men hvorfor ikke sætte nogle bets allerede nu på den nye sæson?


F1 ungarsk Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, 7. pladser i Østrig og England, samt 9. pladser i Malaysia, Canada og Tyskland for Kevin Magnussen. Kan det danske stortalent vinde i Ungarn?


+22
L. Hamilton 1.72
N. Rosberg 2.50
V. Bottas 21.00
NFL amerikansk fodbold

For fans af NFL, så kan sommeren ikke gå hurtigt nok, før amerikansk fodbold starter op igen i september. Seahawks vandt senest Super Bowl XLVIII vs Broncos, og disse 2 hold er også blandt favoritterne igen.


Speedway World C'ship

Danmark har tidligere høstet utallige triumfer i speedway, og danske Niels Kristian Iversen og Nicki Pedersen har bestemt en rimelig chance for at vinde speedway World Championship i 2014. Hvad tror du?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.