Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Champions League

Champions League

Ligesom tirsdag er der naturligvis også maksimal fodboldunderholdning fra Champions League onsdag, hvor særligt braget mellem Liverpool og Real Madrid i gruppe B springer i øjnene. Prøv nogle bets hos Ladbrokes nu.


Europa League

Europa League

AaB og FC København skal i aktion i Europa League igen torsdag, hvor nordjyderne tager imod Dynamo Kiev i en svær kamp, mens FCK'erne også får sin sag for i udekampen mod Club Brugge. Kan de danske hold vinde?


Real vs Barca

Real vs Barca

Real Madrid tager imod Barcelona i sæsonens første El Clásico, hvor madrilenerne fører den indbyrdes La Liga-statistik med 70 sejre, mens Barca har 66. 32 kampe er endt uafgjort, og kunne blive udfaldet igen nu.


+93
Real Madrid 2.30
Uafgjort 3.60
Barcelona 2.90
PL: United vs Chelsea

PL: United vs Chelsea

Manchester United og Chelsea mødes i den sidste weekend i oktober på Old Trafford, og hvis hjemmeholdet kan besejre Mourinho's tropper, så kan man for en stund lukke munden på kritikerne. Lykkes missionen?


+85
Manchester United 2.90
Uafgjort 3.40
Chelsea 2.40
Basketball

Basketball

Den amerikanske NBA-sæson starter op igen i slutningen af oktober måned, men indtil da er der stadig spændende basketball at spille på ind imellem fra bl.a. Europa og Asien. Hvorfor ikke prøve nogle bets hos Ladbrokes nu?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Champions League

Ligesom tirsdag er der naturligvis også CL fodbold onsdag...

Europa League

Kan de danske hold mon gøre en god figur i 3. runde?...


Real vs Barca

Sæsonens første El Clásico er lige om hjørnet i Spanien...

PL: United vs Chelsea

Kan Man. United slå Chelsea og få sæsonen på gled?...

Basketball

Spil med på masser af basketball hos Ladbrokes lige nu...

Fodboldhøjdepunkter
F1 USA Grand Prix

Formel 1-sæsonen har hidtil budt på en fornem 2. plads i Australien, en 5. plads i Rusland, samt 7. pladser i Østrig og England for Kevin Magnussen. Kan det danske talent overraske i det amerikanske Grand Prix?


L. Hamilton 1.61
N. Rosberg 3.25
V. Bottas 11.00
Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en afgørende forskel for de bedste mandskaber?


Håndbold

I takt med efterårets komme, så er der spændende håndbold på plakaten, og Ladbrokes tilbyder som altid odds på de mest interessante opgør fra de bedste ligaer, landskampene og turneringer. Spil med hos os nu.


NHL ishockey

NHL-sæsonen er igen over os, og det bliver spændende at se, hvordan de danske spillere klarer sig i denne sæson, og om hold som Bruins, Blackhawks og Kings kan indfri de i forvejen tårnhøje forventninger til dem.


Boksning

Wladimir Klitschko og Tyson Fury er blot nogle af de store navne, som du kan spille på fra boksningens verden. Den kommende tid tilbyder nogle rigtig spændende møder. Kan du forudsige, hvem vil vinde?


Tennis Davis Cup

Med Roger Federer i spidsen kvalificerede Schweiz sig til Davis Cup-finalen, efter at man slog Italien 3-2. Her møder man Frankrig, som vandt med 4-1 over Tjekkiet. Hvem vinder den legendariske turnering?


Schweiz 1.50
Frankrig 2.62

Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.