Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


Tennis Miami Open

Tennis Miami Open

Vi er nået til uge 2 med spændende toptennis fra turneringen Miami Open, hvor der dystes på både herresiden og damesiden. Der er stadig masser af kampe at følge med i - hvem vinder de kommende opgør?


Israel vs Belgien

Israel vs Belgien

Israel's nederlag til Wales i EM-kvalifikationsgruppe B var det første pointtab i gruppen, og nu gælder det en vigtig kamp mod gruppens på papiret stærkeste hold, Belgien. Kan man få 1 eller 3 point tirsdag?


Italien vs England

Italien vs England

For både Italien og England var VM i fjor skuffende, da man ikke formåede at gå videre fra gruppen. Siden da har England imponeret, mens Italien senest hentede 2-2 i EM-kvalifikationen mod Bulgarien.


Holland vs Spanien

Holland vs Spanien

Venskabskampen imellem Holland og Spanien er samtidig en gentagelse af VM-finalen i 2010. Hjemmeholdet halter i EM-kvalifikationen, mens Spanien på nær én kamp har gjort rent bord. Hvem vinder braget?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

Tennis Miami Open

Disse uger er der tennis fra Miami Open i Florida...


Israel vs Belgien

Kan Israel få point mod Belgien efter nederlag til Wales?...

Italien vs England

Italien tager imod England i venskabs- brag tirsdag aften...

Holland vs Spanien

Spanien er på et venskabsbesøg hos Holland tirsdag...

EM-kvalifikationsfodbold
Tid Begivenhed 1 X 2 Mere
20:45
7.00 4.00 1.50
+70
Venskabsfodbold
Dansk fodbold
Tennis Miami Open
NBA basketball

Antallet af kampe i amerikansk NBA basketball hver nat kan variere, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu. Prøv fx. bets på over/under point i både kampe og quarters.


NHL ishockey

Ligesom i NBA basketball, så er der i øjeblikket masser af kvalitetshockey fra NHL. Udbuddet med antal kampe kan variere, så klik blot på banneret, for at se, hvilke opgør der spilles i den kommende nat.


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Top Gear Special

Den kontroversielle Jeremy Clarkson kommer ikke til at fortsætte som vært på det verdenskendte, populære program Top Gear. Vi tilbyder derfor en special på, hvem den kommende vært på programmet bliver.


Kongelig Special

Inden længe bliver Prins William og hans hustru forældre for 2. gang, og vi tilbyder forskellige specials. Hvilken dato bliver barnet født? Bliver det en dreng eller pige? Og hvad bliver navnet?


Cykling Flandern Rundt

Efter Milano-San Remo, så er der ikke længe til det klassiske cykelløb Flandern Rundt, som arrangeres i den belgiske delstat. De sidste 2 år har Fabian Cancellara vundet. Bliver det 3 på stribe?


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.