Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Ladbrokes freebet

Ladbrokes freebet

Spil op til 100 kr. på minimum en trippel på 1X2-udfald på denne danske Superliga-runde, og modtag et tilsvarende freebet til den kommende uges Champions League! Klik her for at se regler og betingelser for tilbuddet.


NBA basketball

NBA basketball

Antallet af kampe i amerikansk NBA basketball hver nat kan variere, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu. Prøv fx. bets på over/under point i både kampe og quarters.


Champions League

Champions League

Knald-eller-fald kampene i Champions League har været fyldt med både forventede resultater og overraskelser indtil nu. Kan PSG fx. slå Chelsea samlet? Og har Arsenal blot en lille chance for at besejre Monaco?


Engelsk FA Cup

Engelsk FA Cup

Med 3 mål i den sidste halve time vandt Manchester United 3-1 hos Preston, og blev dermed som det sidste hold klar til kvartfinalerne i FA Cuppen, hvor Arsenal venter på Old Trafford. Hvem vinder turneringen?


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Ladbrokes freebet

Spil på Superligaen, og få Champions League freebet!...

NBA basketball

De kommende nætter tilbyder alle opgør fra NBA basketball...


Champions League

Hvordan går det i returkampene i det fornemme selskab?...

Engelsk FA Cup

Nu er der kun 8 hold tilbage i kampen om FA Cup-trofæet...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...

Dansk Superliga-fodbold
Engelsk fodbold
Champions League-fodbold
Tennishøjdepunkter
Håndboldhøjdepunkter
Managerspecial

En Premier League-sæson foregår sjældent uden, at der forekommer ændringer på nogle af trænerposterne, og denne sæson har ikke været undtagelsen. Hvem bliver den næste PL-manager, som forlader jobbet?


Endnu højere odds

Husk, at du ofte kan finde forbedrede odds på udvalgte fodboldkampe hos Ladbrokes. Klik blot på banneret, for at finde fredagens tilbud. Prøv fx. triplen med Twente, Stuttgart og Marseille.


Flere specials til dig

Weekenden er lige om hjørnet, og vi tilbyder naturligvis specials på dagens fodboldkampe - klik blot på banneret. Prøv fx. doublen, hvor Fulham og Stuttgart vinder, og alle 4 hold i de 2 opgør også scorer.


NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.