Vi benytter cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores website. Find ud af mere.
Fortsæt

Online sportsbetting

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes sportsbonus

Ladbrokes tilbyder alle nye kunder en bonus på sportsbook. Placer dit første væddemål på mellem 50 kr. og 1000 kr., og modtag et freebet. Klik her for at se alle regler og betingelser for tilbuddet. Bonuskode: D1000.


Tysk DFB-pokal

Tysk DFB-pokal

Et interessant møde er i vente, når Bayern møder Dortmund i den ene af de 2 semifinaler i den tyske pokal. Mestrene har stadig mulighed for The Trebble, men det kræver sejr over Klopp's 11 udvalgte.


Engelsk Premier League

Engelsk Premier League

Den engelske Premier League er godt undervejs, og flere hold er ved at skille sig ud i både toppen og bunden af ligaen. Kan nogle af de dyre nyindkøb vise sig at være en vigtig forskel for de bedste mandskaber?


Ladbrokes mobilbetting

Ladbrokes mobilbetting

Du kan også spille på Ladbrokes sportsbook via din smartphone. Indtast blot Ladbrokes.dk når du går på nettet, og log på med brugernavn og password. Du behøver ikke at benytte Nem-ID på mobilen.


NBA basketball

NBA basketball

Antallet af opgør i amerikansk NBA basketball, hvor man nu er nået til de spændende playoff-kampe, kan variere hver dag, så klik blot på banneret og se, hvor mange der er at spille på lige nu.


NHL ishockey

NHL ishockey

Playoffs er i gang i den amerikanske NHL-liga, hvor der er ishockey stort set hver eneste nat i øjeblikket. Antallet af kampe kan variere, så klik på banneret, for at se de kommende opgør.


Ladbrokes sportsbonus

Velkomstbonus til alle nye kunder hos Ladbrokes ligenu...

Tysk DFB-pokal

Bayern tager mod Dortmund i brag i den tyske pokal...

Engelsk Premier League

Spil hos Ladbrokes nu på den engelske Premier League...


Ladbrokes mobilbetting

Spil hos Ladbrokes på sportsbook med din mobiltelefon...

NBA basketball

De kommende dage tilbyder alle opgør fra NBA basketball...

NHL ishockey

Playoffs er i gang i NHL ishockey. Hvem vinder kampene?...

Dansk fodbold
Engelsk fodbold
Spansk fodbold
Italiensk fodbold
Tysk fodbold
NFL amerikansk fodbold

Efter en yderst seværdig Super Bowl 49 mellem Patriots og Seahawks, som blev afgjort inden for det sidste minut, så er der lagt op til mere skralderbang, når næste sæson starter. Hvem vinder Super Bowl 50?


Snooker

Det er nogle gange imponerende, hvad de bedste spillere i verden kan udrette ved snookerbordene, og vi er naturligvis klar med odds, når der sker noget spændende inden for denne mere og mere populære sport.


Politik

Når der sker noget i politik, så er vi naturligvis med. Fx. kan du spille på, hvem du tror vil blive Prime Minister i det engelske efter valget i 2015, sæder, specials og mange andre spændende markeder.


Dart

Engang var dart blot underholdning på værtshusene. Nutildags er det en yderst populær sportsgren, hvor verdenseliten jævnligt mødes, og du kan naturligvis altid spille med hos Ladbrokes på det bedste af det bedste.


Cricket

Er du til cricket? Så er du havnet på den helt rigtige side. Ladbrokes.dk tilbyder odds på alle de største turneringer og mesterskaber i hele verden. Spil med hos os her.


Volleyball

I slutningen af 1800-tallet udviklede amerikaneren William G. Morgan spillet Mintonette. I det 21. århundrede hedder sporten nu volleyball, og Ladbrokes tilbyder altid odds på de mest spændende kampe.


Spillekupon - 0 Valg

Der er ingen valg på din spillekupon

Liveodds

Generelle spørgsmål

Ved generelle spørgsmål

kundeservice@ladbrokes.com

Gratisnummer: 80 24 10 00
Åbent hver dag kl. 9-22.

.